Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10sep 2020
Open Floor dansmeditatie - wekelijks op donderdagavond

Open in Beweging
Oegstgeest

Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en wisselende thema s dans je jouw eigen, vrije dans. We volgen de beweging van binnenuit, zonder vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout alleen maar jouw dans..

Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en thema's dans je jouw eigen, vrije dans. Je voelt door de muziek en begeleiding van binnenuit wat er wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout.

In de vrije beweging die ontstaat, word je je bewust(er) van je eigen lichaam en kun je jezelf steeds meer verbinden met dat wat er nu is en om jouw aandacht vraagt (fysiek maar ook emotioneel, mentaal of zingevend).

In de lessen is er alle tijd om op jezelf of met anderen te bewegen. We dansen ongeveer 1,5 uur per keer. De lessen zijn los van elkaar te volgen en je hebt absoluut geen (dans)ervaring nodig.

Een keer meebewegen? Je bent van harte welkom op de wekelijkse donderdagavond dans in Oegstgeest (en natuurlijk 2x per maand op de woensdagavond online  of maandelijks op zaterdagochtend in Leiderdorp). Alle data en info kun je nalezen op de website. 

Ik hoop je snel tegen te komen op de dansvloer. The Floor is Open! 

Informatie

10 sep 2020 | Wekelijkse open lessen in Oegstgeest. Zaal open vanaf 19.30 uur.
19.45 - 21.30
17,00 Losse les 17 euro, 3x 48 euro, 5x 75 euro, 10x 140 euro. Minima korting in overleg mogelijk.

Waar?

Cultuurhuis De Paulus (voormalige kerk)
Warmonderweg 2
Oegstgeest

Open Floor dansmeditatie - wekelijks op donderdagavond