Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jul 2020
ZenZondag 'Ademgolfmeditatie' met Kirsty vd Vijver (Eigen Kracht)

Bewust Bollenstreek
Online

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, mindfulness en ademoefeningen. Tune in op onze FBpagina!

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek.


Iedere week introduceert Angela Roelen een andere professional die je begeleidt in ZenZijn. Laat je verrassen door verschillende vormen van meditatie, mindfulness en ademoefeningen. Met altijd weer die ene rode draad: bewuster, vrijer en blijer leven. Daar doen we het voor!

Praktisch
Op de FBpagina van Bewust Bollenstreek zenden we dit programma live uit. Je hoeft je niet aan te melden, alleen maar in te tunen. Wél heel leuk als je in dit FBevenement aangeeft, dat je ook van plan bent om mee te doen!

 

Deze week:

De ademgolfmeditatie, open je zintuigen aan zee

Laat je meevoeren en verwonder je over je ademhaling in deze meditatie. Aansluitend open je je zintuigen en vorm je in gedachten jouw plek aan zee. Deze meditatie helpt je om bewust en ontspannen de zondag te beginnen. Met aandacht voor alles wat je ziet, voelt, hoort en ruikt.

Kirsty vd Vijver, praktijk Eigen Kracht


Bewust Bollenstreek
We creëren met elkaar een ontmoetingsplaats voor wie bewuster, vrijer en blijer wil leven. Op onze website vind je een overzicht van de 170 aangesloten professionals en onze actuele agenda. Op Facebook organiseren we ZenZondag van 11-11.30u, BewustCafé Live op woensdag van 11.00-11.45u. En op Spotify of YouTube kun je onze inspiratie podcast luisteren. 

Informatie

26 jul 2020
11.00 - 11.30
0,00

Waar?

FBpagina Bewust Bollenstreek

Online

Contact

ZenZondag Ademgolfmeditatie met Kirsty vd Vijver (Eigen Kracht)