Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jun 2020
Inspiratiewandeling (Waterleidingduinen ingang De Zilk)

Petra Meiburg Natuurcoach
De Zilk

Wat wil je meer in het licht zetten? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen. Ga mee met de Inspiratiewandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Na de wandeling ga je vol inspiratie weer naar huis. 

Het is zomer! We kijken wat er al is in jouw leven. En wat je meer in het licht wil zetten. Een heerlijke wandeling om contact te maken met de inspiratie in jou. En te voelen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ervaar, geniet en verwonder jezelf. Ga mee met de Inspiratiewandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Voor jou als je op dit moment inspiratie mist in jouw leven. Of als je plannen hebt maar nog niet in beweging komt om ze uit te voeren. Dat kan in je werk, in je relatie, in je creativiteit zijn. Wil je je enthousiasme en inspiratie weer heerlijk laten stromen? Na de wandeling ga je vol inspiratie weer naar huis.

We ontmoeten elkaar om 9.15 uur op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang De Zilk. Rond 11.15 uur ronden we af. We zullen wandelen en ook regelmatig stilstaan om een oefening te doen. Tips om mee te nemen: flesje water, regenkleding, stevige wandelschoenen. Maximaal 6 deelnemers. Graag aanmelden via (bellen of WhatsApp)

Je bent van harte welkom!

Informatie

26 jun 2020
9.15 - 11.15
15,00 Inclusief toegangskaartje duinen. Parkeren is gratis aan de rand van De Zilk en € 2,- op parkeerterr

Waar?

Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang De Zilk)
Joppeweg 1
De Zilk

Contact

Inspiratiewandeling (Waterleidingduinen ingang De Zilk)