Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28aug 2020
Truffelceremonie + Zweethut

healjezelf
Noordwijkerhout

Prachtige combinatie met de zweethut om heel je systeem te openen en héél te worden. In verschillende onderbewuste lagen te reizen en jou essentie te gaan ontdekken. Op een prachtige locatie mag je helemaal jezelf zijn. Aho.

Ben jij nieuwsgierig om in je onderbewustzijn te reizen op zoek naar diepe inzichten of antwoorden ? Truffels zijn medicijnplanten die je kunnen helpen op je weg in persoonlijke groei.  Het zijn heilige planten die al jaren worden gebruikt voor reizen naar andere staten van bewustzijn. Grote leraren. Een driedaagse met een zweethut op vrijdag.  De zweethut is een goede voorbereiding om jezelf alvast te openen en te zakken in je lichaam.  Zaterdag doen we een ademsessie en einde middag gaan we de ceremonie in met de truffels.  De Zondag is er ruimte voor een sharing en een integrerende ademsessie.

Truffels zijn veilig om op te reizen mits je goed voorbereid bent.  Intakeformulier is belangrijk en er zijn contra indicaties met medicijnen. We begeleiden je met een ervaren team in een veilige setting.

Tuffels zijn een middel om je weer te verbinden met jouw Bron, je Essentie.   Laat je verwonderen door de Magie van de Truffels !!

Informatie

28 aug 2020 t/m 30 aug 2020
13.00 - 13.00
245,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg, 416
2211VJ Noordwijkerhout

Truffelceremonie + Zweethut