Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jul 2020
Opstellingen workshop 'De manifesterende Vrouw' met Petra & Angela

Petra Meiburg Natuurcoach en LiefdeWerk
Noordwijk

Waar is zij? Die manifesterende vrouw in jou? De vrouw die vanuit bezieling, met al haar vuur, al haar passie legt in ideeën. Ze pakt de regie over haar leven, voelt wat het leven haar te vertellen heeft en gáát daarvoor.

workshop Opstellingen De manifesterende Vrouw 

met Petra Meiburg en Angela Roelen

 

Waar is zij? Die manifesterende vrouw in jou? De vrouw die vanuit bezieling, met al haar vuur, al haar passie legt in ideeën. En daar blijft het niet bij! Nee, ze gaat die ideeën concreet maken. Ze pakt de regie over haar leven, voelt wat het leven haar te vertellen heeft en gáát daarvoor. No matter what… De manifesterende vrouw in jou!

Houden beperkende gedachten jou tegen?

·         Je bent niet goed genoeg

·         Anderen kunnen dat beter

.         Je bent raar

·         Het moet perfect zijn

En nog wat meer van die gedachten?

Dat kán bepaald zijn door generaties vrouwen voor je! Je moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, betovergrootmoeder…. Al die vrouwen die leefden zoals het hoorde in die tijd, zoals het verwacht werd van hun familie, of anderen.

Maar… jij leeft NU. En dit IS een andere tijd, dan de tijd van de generaties vrouwen voor je. We mogen het juk van schuld, schaamte, taboe, zwaarte van ons afleggen en werkelijk HELEMAAL in onze kracht gaan staan. Ons verlangen voelen én daar helemaal voorgaan.

In deze workshop Opstellingen gaan we in een kring van vrouwen aan de slag met het bijzondere diepe werken met Opstellingen. Trainer/coach/opsteller/reader Petra Meiburg en coach/opsteller/yogadocente/liefdewerker maar bovenal inspirator van Bewust Bollenstreek Angela Roelen verwelkomen graag vrouwen die een diep verlangen en bereidheid voelen om samen die authentieke manifesterende vrouw weer te ontdekken. Het belooft een hartverwarmende workshop te worden.

 

Informatie

10 jul 2020
13.30 - 17.00
49,50

Waar?

Ontmoetingsruimte Bewust Bollenstreek
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Opstellingen workshop De manifesterende Vrouw met Petra & Angela