Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Individuele opstelling (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)
MA 06 juli | 10.00-11.30 uur | Hillegom

80,00


Individuele opstelling over een thema of vraag die nu speelt in jouw leven. Ook on-line mogelijk!

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen. Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Ook bied ik natuurcoachingsessies, inspiratiewandelingen, reading en healing aan om helderheid te krijgen over jouw vragen. Dit doe ik zowel binnen als buiten in de natuur.

Voor Bewust Bollenstreek organiseer ik de gratis Bewust Bollenstreek Wandelingen. Iedere maand wordt de wandeling begeleid door een andere enthousiaste professional van Bewust Bollenstreek. Kijk voor actuele data in de agenda.

Informatie + Aanmelden » Petra Meiburg Natuurcoach | Petra Meiburg

www.facebook.com

Hillegom

Hillegom

Petra Meiburg
06-49970780
petra_zonnetje AT hotmail DOT com

Meer agenda van Petra Meiburg Natuurcoach72

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!