Online Opleiding Familieopstellingen
DI 01 september | 20.00-22.00 uur | Sassenheim

01 september 2020 t/m 29 september 2020 |
295,00


Een familieopstelling is een therapie waarbij je een oplossing zoekt voor jouw vraagstuk. Tijdens een familieopstelling ervaar je de bevrijding van stress, die bepalend is geweest voor jouw mate van gezondheid en geluk. Na voltooiing van deze opleiding, kan je zelf met opstellingen aan de slag.

Wij zijn Jan en Elvira Velsen, oprichters van Velsen & Partner B.V. sinds 1994. Het is onze missie om mensen weer in contact te brengen met hun eigen kracht, om hen te inspireren tot een gezond en gelukkig leven. Het is vanuit deze missie dat wij boeken schrijven, lezingen houden, workshops organiseren, opleidingen verzorgen en coaching aanbieden.

Een student vertelt:

"Bij Jan en Elvira leer je op een fijne manier, gepaard met veel humor, het vak van familieopstellingen. Voor mij (en ik denk voor iedereen) is het heel belangrijk, dat zij tijdens de lessen een ruimte weten te creëren, waarin je je veilig voelt. Zowel in de basis als in de masteropleiding, voelde de groep als een warme familie. Dankzij de kennis en enorme ervaring van Jan en Elvira, heb ik in mijn persoonlijke ontwikkeling grote sprongen gemaakt. Deze opleiding is echt een enorm cadeau aan mijzelf en mijn familie."

Popie van Heemstra

Informatie + Aanmelden » Velsen & Partner B.V. | Jan Velsen

janvelsen.nl

ONLINE
Jagtlustkade 12 c
2171 AG Sassenheim

Jan Velsen
0651251210/0651251210
info AT janvelsen DOT nl

Meer agenda van Velsen & Partner B.V.

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!