Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07jun 2020
ZenZondag 'Hartmeditatie' met Judith van Juna yoga!

Bewust Bollenstreek
Online

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Tune in op onze FBpagina!

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek.

Iedere week introduceert Angela Roelen een andere professional die je begeleidt in ZenZijn. Laat je verrassen door verschillende vormen van meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Met altijd weer die ene rode draad: bewuster, vrijer en blijer leven. Daar doen we het voor!

Praktisch
Op de FBpagina van Bewust Bollenstreek zenden we dit programma live uit. Je hoeft je niet aan te melden, alleen maar in te tunen. Wél heel leuk als je in dit FBevenement aangeeft, dat je ook van plan bent om mee te doen!

Deze week:
Begin je zondag thuis in je eigen hart. Open je hart en breng jouw licht en liefde in de wereld. In deze meditatie neemt Judith Jansen van Juna yoga uit Hillegom je mee in een hartmeditatie, die wordt ingeleid met een aantal ademhalingsoefeningen.

Bewust Bollenstreek
We creëren met elkaar een ontmoetingsplaats voor wie bewuster, vrijer en blijer wil leven. Op onze website vind je een overzicht van de 170 aangesloten professionals en onze actuele agenda. Op Facebook organiseren we ZenZondag van 11-11.30u, BewustCafé Live op woensdag van 13.00-13.45u.

Samen groeien we in verbinding naar een bewuste samenleving in de Bollenstreek. Doe je mee?
Inspiratie? Vraag hier onze nieuwsbrief aan

Informatie

07 jun 2020
11.00 - 11.30
0,00

Waar?

FBpagina Bewust Bollenstreek

Online

Contact

ZenZondag Hartmeditatie met Judith van Juna yoga!