Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Reconnective Healing op Afstand (datum & tijdstip in overleg)
VR 01 mei | 9.00-17.00 uur | Oegstgeest

Datum & tijdstip in overleg
50,00 | tijdelijk gereduceerd tarief


Je bent thuis en ineens staat je leven op z'n kop. Door alle veranderingen komt er een boel op je af… fysiek, mentaal en emotioneel. Hoe ga je hiermee om? Wat heb je nodig?

Ik, Gabie Devaney, wil graag dat je weet dat je er niet alleen voorstaat en dat ik je hierbij kan ondersteunen. Ik werk al jaren met de helende frequenties van Reconnective Healing®, en geef healing sessies die ook op afstand hun effect bewezen hebben.

Reconnective Healing® stimuleert het zelfherstellende vermogen van je lichaam, helpt je te ontspannen en brengt lichaam en geest in balans. Bij dit werk gaat het niet over de afstand, maar over de intentie. 

Hoe werkt een sessie op afstand? We spreken een datum en tijdstip af waarop ik je bel. Na een kort voorgesprekje ga ik aan het werk, op afstand, alsof je op mijn behandeltafel ligt. Het enige wat jij hoeft te doen is een rustig plekje op zoeken waar je ruim 30 minuten kunt liggen zonder gestoord te worden. Na afloop van de sessie bel ik je voor een nagesprekje, om te horen hoe je ervaring was.

De effecten van Reconnective Healing® vinden snel plaats (maximaal 1 tot 3 sessies) en zijn vaak verre van subtiel en blijvend. Cliënten omschrijven het als een verandering in hun bewustzijn, hun kijk op het leven en hoe ze zichzelf zien. Iedereen ervaart Reconnective Healing® op zijn eigen, unieke manier.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en ervaar wat de helende frequenties met jou doen.

Informatie + Aanmelden » Reconnect your Heart | Gabie Devaney

www.reconnectyourheart.com

Praktijk Reconnect your Heart
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Gabie Devaney
0633374053
info AT reconnectyourheart DOT nl

Meer agenda van Reconnect your Heart

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!