Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online transformatie coaching, datum en tijd in overleg
MA 30 maart | 9.00-00.00 uur | Hillegom

30 maart 2020 t/m 04 januari 2021 | Voorafgaand aan een online consult maken wij een afspraak via email of telefoon hoe we het consult laten plaatsvinden. Dat kan via skype of telefoon
50,00 | tarief per uur


In deze transformerende tijdsperiode waarin het lastig is om naar mijn praktijk te komen biedt coaching via skype of telefoon uitkomst. Via jouw coachvraag bespreken wij samen wat gewenst is. Ik maak gebruik van coaching en meditatie/mindfulness oefeningen. Via mijn heldervoelendheid stem ik mij af op wat er blokkeert in jouw onderbewustzijn en leer ik jou via gesprek en meditatie/mindfulness oefeningen weer in balans te komen.

Ik werk als Mahatma Healer, Mahatma vertegenwoordigt alle stralen van de universele energie van de Bron. Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Ik kan als healer je op afstand begeleiden met de Mahatma energie om dit zelfhelende vermogen aan te spreken en je levensenergie weer vrij te laten stromen.

 

Informatie + Aanmelden » jktransformatiecoaching | Jannie Kamerman

www. bewustbollenstreek.nl

eigen praktijk
Mesdaglaan, 213
2182SK Hillegom

Jannie Kamerman
0252-521480/06-15500830
jktransformatiecoaching AT ziggo DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!