Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30apr 2020
GRATIS online kennismaking hsp - op afspraak heel de week / weekend mogelijk

Zense Coaching en Massage
Online eenvoudig via Zoom of Messenger

Een kennismaking om kosteloos je verhaal te vertellen. We kijken wat ik voor jou, als hoogsensitieve vrouw, kan betekenen.Is je wens je meerontspannen voelen, rust en meer verbinding met jezelf? Wil je jouw hoogsensitiviteit verder ontdekken?

Op een laagdrempelige wijze kunnen we online kennismaken. We kijken wat ik voor jou, als hoogsensitieve vrouw, kan betekenen. 

Is je wens je meer ontspannen voelen, rust en meer verbinding met jezelf? Wil je jouw hoogsensitiviteit verder ontdekken? Onderzoeken of je ook een high sensation seeker bent of hoe je gewend bent geraakt om met je gevoeligheid om te gaan? Is die wel zo effectief. Is het nodig om het op deze manier te blijven doen? Wat als je zo blijft leven zoals je nu doet? Kijk je dan echt blij terug over 5 jaar? Voor jezelf, voor je relatie, voor je kinderen? 

Of ga jij van je hoogsensitiveit jouw kracht maken. Dat het geen last of struggle meer is maar dat je precies weet wat jij moet doen om in je kracht te blijven en deze ook nog eens te vergroten. Dat jij ten alle tijden je rust kunt vinden en dat jij jezelf op plek 1 zet. Dat alles om je heen gaat mee veranderen.

Informatie

30 apr 2020 | Op afspraak, stuur een berichtje naar marlene@zensecoaching.nl of 06-46617778. Zie www.zensecoaching.nl.
10.00 - 15.00
0,00 Tijd voor jou! Samen kijken we waar ik jou kan begeleiden of nu al mee kan helpen. Diverse tijdstipp

Waar?

ONLINE

Online eenvoudig via Zoom of Messenger

Contact

GRATIS online kennismaking hsp - op afspraak heel de week / weekend mogelijk