Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online coaching (datum en tijdstip in overleg)
MA 06 april | 00.00-00.00 uur | Lisse

60,00


Heb je behoefte aan begeleiding, maar is het wegens omstandigheden lastig om naar mijn praktijk te komen? Dan biedt coaching online uitkomst!

Een online consult bestaat uit een gesprek maar kan ook afgewisseld worden met een visualisatie of bewustwordingsoefening. Dit hangt af van het onderwerp en je hulpvraag. Tijdens het online consult van een uur stem ik me op je af en gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Naast aandacht voor het rationele ga je ook letterlijk ervaren en voelen wat er speelt! Dit doen we door middel van bijvoorbeeld een visualisatie,  bewustwordingsoefening of opstelling. Je zult merken dat hierdoor ook echt een verandering in jezelf optreedt. Ervaar hoe effectief begeleiding op afstand kan zijn!

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan het consult hebben we contact per email of telefoon om een datum en tijdstip af te spreken en leg ik uit hoe de online coaching plaatsvindt; via beeldbellen (middels een AGV-proof webapplicatie) of telefonisch.  Het is belangrijk dat je op het afgesproken tijdstip bereikbaar bent en niet gestoord kunt worden. Dit tijdstip wordt voor jou gereserveerd.

Eerst kennismaken?

Heb je interesse, maar zou je graag eerst even kennismaken? Geen probleem, dat kan middels een een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype (beeldbellen) . Ontmoet ik je daar?

Je bent van harte welkom!

Warme groet, Annemiek 

 

Informatie + Aanmelden » Vanuit Essentie | Annemiek Wijnbergen

www.vanuitessentie.nl

Vanuit Essentie
Heereweg 59
2161AD Lisse

Annemiek Wijnbergen
0651016047
info AT vanuitessentie DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!