Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Energetische Healing op afstand, telefonisch op iedere dag en avond van de week op afspraak.
MA 06 april | 9.00-22.00 uur | Lisse

Healing op afstand vindt altijd plaats op afspraak
15,00 | telefonische behandeling per half uur


Healing is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is. In deze tijd waar de corona crisis aanwezig is kan healing op afstand rust, balans en vertrouwen geven. 

Een energetische healing herstelt de balans en laat jouw levensenergie weer vrij stromen. Healing helpt bij emotionele klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, onrust en stress. 


Energie is de basis van ons leven. Als de energie in je lichaam vrij stroomt, functioneert je lichaam optimaal. Alle zelfgenezende systemen doen automatisch hun werk en je voelt je vitaal en gezond. Onverwerkte emoties en ervaringen - stress, verlies, trauma's en invloeden van buiten af en denkbeelden - kunnen je energie verstoren. Je zit dan niet lekker in je vel, hebt weinig energie en leeft niet meer vanuit je kracht, vanuit wie jij bent.

Healing versterkt het zelfgenezende vermogen van je lichaam en geeft je energie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Met hernieuwde kracht, en vanuit vrijheid, kun je stappen richting positieve verandering zetten. Healing kan ook ondersteunen bij en na ziekte of een medische behandeling. 

Door contact te maken met je energiesysteem, gaat de energie weer stromen en kunnen lichamelijke en emotionele blokkades worden opgeheven. Vaak gaat dit zonder woorden. Als er behoefte is aan uitleg of een gesprek over wat er los komt, is dat tijdens of na de healing altijd mogelijk. 

Je bent welkom om te ervaren wat een energetische healing voor jou kan betekenen! neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

 

Informatie + Aanmelden » Hart van Jade | José Kortekaas- de Groot

www.hartvanjade.nl
Bekijk Facebook event

Hart van Jade
Zwaluwstraat, 28
2162GA Lisse

José Kortekaas- de Groot
0646282422
jose AT hartvanjade DOT nl

Meer agenda van Hart van Jade

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!