Workshop Marokkaans koken
ZA 21 maart | 16.00-20.00 uur | Lisse

60,00 | Later aanschuiven om mee te eten kan ook. EUR 25,- per persoon. Vanaf 17.30u.


Workshop Marokkaans koken in Lisse

Op zaterdag 21 maart geef ik een workshop Marokkaans koken in Lisse.

De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken.  Een Marokkaanse maaltijd staat over het algemeen niet binnen een half uur op tafel. Het geheim van deze keuken is slow cooking. Alle maaltijden worden met zorg en geduld gemaakt. Ik ben zelf Marokkaanse dus ik ben opgegroeid met tajines, cous cous harira, vers gebakken brood, koekjes en nog veel meer. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Al die geuren, kleuren en verse ingrediënten! Heerlijk!

Kosten en tijden

Workshop begint om 16.00uur.  De kosten voor de workshop bedragen EUR 60,00 per persoon inclusief 1 consumptie. Daarnaast is er plek voor 10 mensen om later aan te schuiven, hiervoor zijn de kosten EUR 25,00 exclusief drankjes. Bij ontvangst drinken we samen een kopje Marokkaanse thee, deze is in de prijs inbegrepen.

Heb je vragen, stel ze gerust. Wil je je aanmelden dat kan via mail of telefoon. Je aanmelding staat vast na ontvangst van de betaling.

De kookworkshop gaat door bij 6 personen of meer.

 

 

Informatie + Aanmelden » Gezond met Esma | Esma Mejdoubi

gezondmetesma.nl
Bekijk Facebook event

Lisse, Kookstudio Cooking4bussiness
Meer en Duin 337
2163HE Lisse

Esma Mejdoubi
0617399624/0617399624
mail AT gezondmetesma DOT nl

Meer agenda van voedingsdeskundige en leefstijl coach

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!