Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26sep 2020
Jaartraining: maak van hooggevoeligheid je kracht

KleurigLeven
Voorhout

In deze training ontdek je wat hoog gevoelig zijn nu eigenlijk precies is. Eentje waarbij je de tijd krijgt om te ervaren, delen en te leren. Voor wie? Voor jou als je weet dat je hoog gevoelig bent maar er nog niet de waarde van inziet en voelt.

Ken jij jezelf eigenlijk wel zo goed? Je bent hooggevoelig en daar heb je vaak last van. Maar wat is hoog gevoelig zijn nu eigenlijk precies? En hoe is dat voor jou? Kun jij jezelf volledig accepteren en genieten van je gevoelige aard? In deze training  (10 bijeenkomsten om de drie weken) gaan we vanuit daar op ontdekkingsreis. In een kleine, fijne groep gaan we ontdekken wat hoog gevoelig zijn is, leer je jouw valkuilen kennen, en ontdek je hoe geweldig krachtig je eigenlijk wel bent. Dit gaan we doen met praktische oefeningen, ondersteund met de kleuren van Aura-Soma en vanuit intuïtief werken. Ik geloof in verbinden vanuit het hart en er voor elkaar zijn. Samen ervaringen delen en daarin herkennen en erkennen. Kortom een heerlijke ochtend voor jezelf, we noemen het dan ook me-time.  
Ivm de maatregelen werken we in kleine groepen van max. 6 mensen. Hierdoor is er voldoende ruimte en tijd om een goede verbinding met jezelf en de groep te maken. 

 

Informatie

26 sep 2020 | inloop vanaf 9.45 uur
10.00 - 12.00
20,00 de workshop is incl. koffie/thee en wat lekkers

Waar?

kleurigLeven
Engelselaan 49
2215 RJ Voorhout

Jaartraining: maak van hooggevoeligheid je kracht