Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Fit, slank en stressvrij met de leefstijlbegeleiding van Excellent Health Center
MA 20 januari | 10.00-17.00 uur | Lisse

20 januari 2020 t/m 27 januari 2020 | Gratis intakegesprek van 30 minuten
0,00


Leefstijlbegeleiding op maat!

Gewichtsbeheersing, gezonde voeding, slank, fit en stressvrij, dat zijn de sleutelwoorden van het leefstijlprogramma van Excellent Health Center.

Gezond leven begint met gezonde voeding. Ernstig overgewicht en een ongezonde leefstijl/voeding zorgt voor vermoeidheid, een slechte spijsvertering en darmklachten, een slechte concentratie en verhoogt het risico op hart- en vaatziekten en diabetes type 2. 

Niet alleen overgewicht maar ook stress heeft een grote invloed op de gezondheid en kan allerlei lichamelijke klachten veroorzaken. Bij veel stress heeft het lichaam speciale zorg, aandacht en goede voeding nodig. Eventuele suppletie  is hierin van grote betekenis.

Gratis intakegesprek

Van 20 tot en met 27 januari kunt u bij ons terecht voor een gratis intakegesprek. In dit eerste gesprek is vooral uw informatie belangrijk. Wat zijn de gezondheidsklachten, als u wilt afvallen hoe is het gewichtsverloop, hoe ziet uw voeding er op dit moment uit, wat is het bewegingspatroon en wat verwacht u van ons?  Samen kijken we dan naar een interventie die het best bij u past.

Wat kunt u verwachten?

Iedereen krijgt in onze praktijk zorg op maat. Er wordt ruim de tijd genomen om u zo goed mogelijk te ondersteunen naar een nieuw eet- en leefpatroon. De werkwijze is erop gericht om u een persoonlijk advies te geven, afgestemd op uw situatie en wensen.

Informatie + Aanmelden » Excellent Health Center | Elly de visser

www.excellenthealthcenter.nl

Excellent Health Center
Vennestraat 38L
2162GR Lisse

Elly de visser
0614446939/0614446939
ellydevisser AT telfort DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!