Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09feb 2020
Soul Retrieval

healjezelf
Noordwijkerhout

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Deze Soul Retrieval wordt in een tribevorm gegeven.

Wanneer je als kind niet gezien, gehoord of erkend bent dan is het mogelijk dat je delen van jezelf hebt onderdrukt of weggestopt. Dit kan ook gebeuren wanneer je bent geconfronteerd met grote pijn, sterke emotionele gebeurtenissen of trauma. Het kan zijn dat een deel van de ziel zich heeft verwijderd om bepaalde pijn niet te hoeven ervaren. Daardoor kan je het gevoel hebben dat je aan het overleven bent. (Andere symptomen van zielsverlies zijn bijvoorbeeld depressief voelen, stress ervaren, zwak im-muunsysteem, verdriet dat maar niet wil overgaan, verslavingen…)

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Daarbij kun je denken aan daadkracht, onschuld, speelsheid, seksualiteit, kracht, bestaansrecht, creativiteit enzovoorts. Door deze delen terug te halen kan er éénheid ontstaan. Deze zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.De Soul Retrieval wordt gegeven in tribe (groeps)vorm waarbij je niet alleen jezelf heelt maar ook anderen ondersteunt bij het helingsproces. Met sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te komen, met hulp en aanmoediging van de tribe. Vervolgens maak je contact met jouw verloren deel.


Programma zie website of facebook evenement.  André Straathof info 0610679363   Michelle Caseley 51787027
 

Informatie

09 feb 2020
09.00 - 17.00
65,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg, 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Soul Retrieval