Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Filosofisch Café
DO 23 januari | 13.30-15.30 uur | Katwijk a/d Rijn

0,00


Op donderdag 23 januari wordt weer het filosofisch café georganiseerd door Familie-Opstellingen aan Zee in samenwerking  met professionals uit Katwijk , Rijnsburg en Valkenburg, die zich inzetten voor een duurzame en gezonde samenleving. Het filosofisch café wordt gehouden  in De Roskom/proeflokaal  “De Buren”. Het oude gebouw De Roskam, waar vroeger de postiljon stopte, is niet onnadenkend afgebroken, wat  met veel oude gebouwen is gebeurd. Het is  volledig in ere hersteld als ontmoetingsplaats voor velen o.a. door proeflokaal De Buren, die zich daar hebben gevestigd. Bovendien heeft het restaurant oog voor het milieu getuige hun gerechten, die allen een heerlijke vegetarische variant kennen. Daarnaast betrekken zij ingrediënten veelal bij lokale boeren en tuinders. Elk filosofisch café begint met een kleine lezing of voordracht van 25 minuten en eindigt met een filosofische vraag. Daarna wordt er in kleine groepjes gefilosofeerd over wat de lezing aan denkstof heeft opgeleverd. Rond 15.30u sluiten we af, maar het is altijd mogelijk onder genot van een hapje of drankje nog even na te praten.

De lezing over Familie-Opstellingen zal gehouden worden door Gonny Méjan. Gonny heeft al 20 jaar een werkplaats voor Ritueel Familie-Systemisch werk in Katwijk aan de Rijn. Daar geeft zij individuele sessies of relatie-sessies samen met haar partner Peter.

De toegang van het café  is gratis exclusief consumpties. Er is plaats voor ongeveer 24 deelnemers. Je kunt zo binnenlopen, maar om meer verzekerd te zijn van een plekje,  is het handiger je aan te melden bij .

Informatie + Aanmelden » Familie-Opstellingen aan Zee | Gonny Méjan

www.familieopstellingenaanzee.nl

De Roskam/Proeflokaal de Buren
Turfmarkt 2, Katwijk a/d Rijn
2223 TT Katwijk a/d Rijn

Gonny Méjan
0714030127
praktijkmejan AT gmail DOT com

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!