Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Bollenstreek Maand van de Liefde: 'Wandelen in Liefde'
ZO 02 februari | 10.30-12.30 uur | Noordwijk

Deelname is kosteloos |


Vandaag vormt onze Bewuste Wandeling de start van de Maand van de Liefde bij Bewust Bollenstreek. Hoe passend dat Angela Roelen, inspirator van Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker, deze wandeling zelf begeleidt.

Hoe kunnen we leven in Liefde? Met een hoofdletter L? Dat begint allereerst met een keuze, een diepe bereidheid voelen, om te willen leven in Liefde. Dat dat niet altijd lukt… tja, daar zijn we mens voor. Maar het is het proberen dat zo waardevol is. Bij moeilijke keuzes helpt de vraag ‘en wat zou Liefde doen?’. Meestal weten we dan wel wat ons te doen staat. Dat is niet altijd wat fijn voelt, of gemakkelijk is. Integendeel. Maar het is wel wat klopt. Bij leven in Liefde spreken we het hogere hart aan, een combinatie van een liefdevol denken en Wijsheid in het hart.

Hoe zou het zijn om te leven in Liefde? Dat gaan we al wandelend, met elkaar onderzoeken. En dat blijft niet bij praten. Want… veranderen van houding of gedrag, krijg je alleen maar voor elkaar als je het ook dóet. Ook daarbij gaat het steeds weer over het proberen.

Probeer je mee in Liefde te leven? Er komt een ongekende kracht vrij, de kracht van verbinding, wat volgt is een leven in de flow, een staat van zijn, waarbij je kunt ervaren dat je gedragen wordt door het leven zelf.

Wil je meer weten over Angela? Haar website www.liefdewerk.info is ‘under construction’, maar op Facebook schrijft ze regelmatig over De Liefde. Een bundeltje LiefdeWerk is in de maak. Je bent welkom haar een vriendschapsverzoek te sturen.
Ter inspiratie:

Trouw


Is trouw zijn
Vasthouden aan wat je gelooft
Vasthouden aan wat je denkt
Waardoor het hart geen ruimte krijgt?

Of is trouw zijn
Loslaten van wat je gelooft
Loslaten van wat je denkt
Niet meer vertrouwend
Op de denkgeest
Maar ruimte gevend aan het hart

Als alles vrij is
Vrij van geloven
Vrij van denken
Vrij van wat je denkt dat JIJ bent
Vrij van wat je denkt dat de ANDER is

Dan mogen we zijn
In een eindeloze ruimte
Waarin grenzen oplossen
En we opgaan in de allesomvattende
Liefde

Als we trouw zijn
Aan de Liefde
Proeven we van
De Hemel op Aarde
Worden wij gedragen
En is alles goed
Precies goed
Zoals het is

Laten we trouw zijn aan de Liefde
Leven in die overvloed
Voorbij geloven
Voorbij denken
Voorbij ik
Voorbij de ander

Laten we trouw zijn aan de Liefde
Ja, ik wil

(Angela Roelen)


Praktisch:
Op zondag 2 februari 2020 om 10.30 uur verzamelen we bij de betaalautomaat van het parkeerterrein Langevelderslag in Noordwijk. We wandelen door de duinen en langs het strand.
Om 12.00 uur drinken we samen koffie/thee (voor eigen rekening) bij Het Broodthuis. Rond 12.30 uur keren we huiswaarts met wellicht een diepere bereidheid om te kiezen voor de Liefde.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Mocht je op het laatste moment besluiten om mee te gaan dan ben je ook van harte welkom!

Iedere eerste zaterdag of zondag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden, blotevoetendans en wandelingen. Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief

De Bewuste Wandelingen van Bewust Bollenstreek worden georganiseerd door Petra Meiburg Natuurcoach

 

DE MAAND VAN DE LIEFDE: 

De hele maand februari staat Bewust Bollenstreek in het teken van De Liefde! Onze evenementen inspireren je om verbinding te maken met het hartgedragen vrouwelijke en mannelijke in ons. Daar mag een nieuwe balans ontstaan, zodat we werkelijk kunnen leven in liefde. We wensen je mooie ontmoetingen met jezelf én met anderen. 

Met:

Zondag 2 februari Bewuste Wandeling in Liefde

Maandag 10 februari Filmavond "Mary Magdalene"

Zondag 16 februari Ligconcert "Hartstocht"

Zondag 23 februari Lezing Pamela Kribbe "Mannelijke en Vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd"

Vrijdag 28 februari Leeskring: 'De alchemist' van Paolo Coelho'

Zaterdag 29 februari "Festival van de Liefde"

Hou de agenda van Bewust Bollenstreek in de gaten. 

 

Over Bewust Bollenstreek:

Bewust Bollenstreek is een ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven. Meer dan 160 professionals zijn zichtbaar op onze website met hun workshops, lezingen, lessen en meer. We zijn daarnaast een echte levende ontmoetingsplaats met de evenementen die we organiseren in de Bollenstreek. Het is fijn om elkaar te ontmoeten in een sfeer die uitnodigt tot authenticiteit. Kom gewoon, zoals je bent, je bent van harte welkom!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Angela Roelen

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Verzamelpunt: betaalautomaat parkeerterrein Langevelderslag
Langevelderslag 52
2204 AH Noordwijk

Angela Roelen
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juni 2020

ZenZondag Hartmeditatie met Judith van Juna yoga!

ZO 07 jun 11.00 uuronline aanbod
ZenZondag 'Hartmeditatie' met Judith van Juna yoga!

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Tune in op onze FBpagina!
Bewust Bollenstreek
Angela Roelen / Judith JansenOnline
Ondernemerscafé Online: Maak kennis met elkaar en met BewustBollenstreek!

MA 08 jun 10.00 uuronline aanbod
Ondernemerscafé Online: Maak kennis met elkaar en met BewustBollenstreek!

Ben jij ondernemend in het 'aanzetten' van mensen in bewuster leven? Ben je coach, therapeut, yogadocent? Heb je een biologisch eetcafé, zet jij je in voor duurzaamheid, of...? Maak kennis met Bewust Bollenstreek!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
BewustCafé Live Online Stress. Hoe begint het en waar eindigt het? Waar krijg jij stress van? Tune in!

WO 10 jun 13.00 uuronline aanbod
BewustCafé Live Online 'Stress'. Hoe begint het en waar eindigt het? Waar krijg jij stress van? Tune in!

Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'stress'. Wat is stress, hoe begint het en waar eindigt het? Stel je vragen en krijg tips!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
Bewust Bollenstreek Leeskring: De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

DO 11 jun 19.30 uuronline aanbod
Bewust Bollenstreek Leeskring: 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman'

Lees je graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe een keer mee met de ONLINE Bewust Bollenstreek Leeskring!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
ZenZondag Regenboogvisualisatie met Esther van YogayEsther!

ZO 14 jun 11.00 uuronline aanbod
ZenZondag 'Regenboogvisualisatie' met Esther van YogayEsther!

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Tune in op onze FBpagina!
Bewust Bollenstreek
Angela Roelen / Esther AugustinusOnline
BewustCafé Live Online De overgang. Over opvliegers, hormonen, emoties, voeding en meer in deze nieuwe fase

WO 17 jun 13.00 uuronline aanbod
BewustCafé Live Online 'De overgang'. Over opvliegers, hormonen, emoties, voeding en meer in deze nieuwe fase

Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'De overgang'. Wat betekent deze nieuwe fase en hoe ga je ermee om? Stel je vragen en krijg tips!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
BewustCafé Live Online Verandering door Beweging

WO 24 jun 13.00 uuronline aanbod
BewustCafé Live Online 'Verandering door Beweging'

Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'Verandering door Beweging'. Hoe dans, sport en yoga je wezenlijk kunnen veranderen! Stel je vragen en krijg tips!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline

september 2020

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

DI 01 sep 20.00 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

Maak plezier én leer jezelf spelenderwijs (nog beter) kennen tijdens deze cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! Ruimte innemen, uitvergroten, verkleinen, afstemmen op elkaar... Speel je mee?
Bewust BollenstreekNoordwijkerhout
Foto 91 Angela Roelen Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!