Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Een dag voor jezelf met natuurlijke geuren en kleuren
ZA 25 januari | 10.00-16.00 uur | Leiden

65,00 | Incl. parfumroller, dot art steen met verfcontainertjes, koffie & thee en lunch


Op deze ontspannen, creatieve dag begin je in de ochtend met het maken van je eigen natuurlijke parfumroller. Vera leert je de basis van parfumeren en hoe je een mooie geur bij elkaar kunt blenden. Dit doen we natuurlijk met 100% biologische etherische oliën.

In de middag maak je kennis met de prachtige, rustgevende activiteit van dotpainten. Gabie neemt je daarvoor mee in de wereld van kleuren en kristallen. Je leert de techniek en je gaat aan de slag met het maken van je eigenart krachtsteen.

Tussendoor word je verwend met een lekkere biologische lunch en je gaat naar huis met jouw unieke zelfgemaakte producten en alle informatie die je nodig hebt om er thuis mee door te gaan.

Deze mooie ‘dag voor jezelf’ wordt zowel in het Nederlands als Engels aangeboden (Engelse variant vindt plaats op dondedag 30 januari) en wordt geheel verzorgd door Vera Uit de Weerd (veritarôm) en Gabie Devaney (reconnectyourheart).

€ 65.00 p.p. Dat is inclusief de parfumroller,art steen met verfcontainertjes en gebruik van allerlei materialen om tot een mooi eindresultaat te komen en natuurlijk koffie & thee en een heerlijke lunch.

Informatie + Aanmelden » Reconnect your Heart | Gabie Devaney

www.reconnectyourheart.com
Bekijk Facebook event

Yogacentrum Leidse Hout
Groene Maredijk 100
2334 CT Leiden

Gabie Devaney
0633374053
info AT reconnectyourheart DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!