Training Persoonlijke ontwikkeling 'DISC'
MA 21 september | 19.00-21.30 uur | Noordwijk

97,00 | incl Persoonlijkheidsanalyse, koffie/thee en materiaal.


Wellicht heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet zo goed waar te beginnen. Of ben je juist al een heel eind op weg en wil je meer inzicht in je gedrag. Wat je ook beweegt ik heb een workshop voor je ontwikkeld waarbij je een visuele weergave krijgt van je gedrag. 

De DISC gedragsanalyse is een instrument dat diverse psychologische motivatoren meet van menselijk gedrag. Het brengt de, vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. Wat maakt dat sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen hebben terwijl anderen het juist opzoeken? Hoezo nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of hoe zit het dat sommige mensen zo flexibel zijn en hechten anderen veel aan procedures? DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen.

Een DISC-analyse geeft inzicht in jouw unieke set aan gedrags-DNA. Je kunt dit inzetten om bijvoorbeeld sterkere onderlinge relaties, betere communicatie of hogere effectiviteit, te bereiken.

Dit unieke DNA is de reden dat jij, alleen en in teamverband tot optimale prestaties komt. Of juist niet. Het geeft inzicht in welke omgeving, werksfeer en manier van doen voor jou nodig is om deze optimale prestaties te kunnen leveren. De uitkomsten van de analyse geven je inzicht in jouw voorkeursgedrag en daarbij ook je valkuilen. Door hier inzicht in te hebben, begrijp je ook wat maakt dat het met sommige personen makkelijk communiceert en met andere juist altijd moeizaam gaat.

Informatie + Aanmelden » Lisette Goldman Coaching en Brainspotting | Lisette Goldman

Lisette Goldman
0619282929
info AT lisettegoldman DOT nl

Meer agenda van Lisette Goldman Coaching en Brainspotting

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!