Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Vrouwendag You gotta Nourish to Flourish
ZA 14 december | 09.30-16.30 uur | Noordwijkerhout

95,00 | incl BTW


Als vrouwen zijn wij gewend te geven en te zorgen. Onze energie te laten stromen naar wie het maar nodig heeft. Met onze aandacht volledig bij ons zelf zijn lijkt vaak geen optie. Wij geloven dat het wel kan! Want wil je je volledige potentie leven, dan is zelfzorg cruciaal. Zodat jouw energie nog meer kan stromen.

Daarom Nourish to Flourish, een hele dag voor jezelf met meditatie, dans en zacht lichaamswerk. De eerstvolgende dag is op zaterdag 14 december.

De decembermaand staat bol van feestdagen, tradities, vakantie en overvolle agenda's. Dat vraagt veel van ons. Des te belangrijker om ook in deze drukke maand te vertragen: de stilte in onszelf te zoeken. We gaan deze dag met elkaar op zoek naar onze eigen klank, naar het licht dat wil schijnen, naar de beweging die vanuit ontspanning ontstaat.

Nourish to Flourish helpt je om dichter bij je gevoel te komen. Om weer te voelen wie jij bent en wat jij nodig hebt. Om je energieniveau op pijl te brengen en een stap te maken om vanuit de verbinding met jezelf in verbinding te zijn met anderen.

Je bent van harte welkom op zaterdag 14 december om 9.30 aan de Herenweg 416 in Noorwijkerhout!

Hanneke & Marenthe

Informatie + Aanmelden » praktijk voor integratieve therapie & coaching | Hanneke van Klaveren

www.lijftaal.com


Herenweg 416
Noordwijkerhout

Hanneke van Klaveren
0622556590
info AT lijftaal DOT com

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!