Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewuste Wandeling 'Powerwalk' met voedingscoach Lisanne
ZA 07 december | 10.30-12.30 uur | Noordwijk

Deelname is kosteloos |


Tijdens deze Bewuste Wandeling neemt Voedingscoach Lisanne ons mee op stap voor een Powerwalk.

Power-wat? Powerwalking! We maken een wandeling van ruim een uur door de duinen en langs het strand. Fijn buiten in de natuur! We beginnen met een rustige warming-up om de spieren warm te maken. Tijdens de wandeling doen we spierversterkende oefeningen en we eindigen met rustige strekoefeningen. Powerwalking is goed voor je lichaam, je beweegt en je maakt jezelf sterker. Omdat we in de natuur wandelen kom je tot rust en kun je focussen op jouw stappen naar een gezonde leefstijl.

Powerwalking is voor iedereen!

Voeding is ontzettend belangrijk maar zonder beweging is het lastig om stappen te zetten naar een echt gezonde leefstijl. Daarom neemt Voedingscoach Lisanne jou mee naar buiten. Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen en het strand tijdens deze sportieve Bewuste Wandeling van Bewust Bollenstreek.

Je doet mee op jouw eigen tempo en we passen eventueel oefeningen aan als je een blessure hebt. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar sportschoenen, gemakkelijk zittende kleding en een glimlach. Neem ook een rugzakje mee voor een flesje water.

Kijk hier voor meer over Voedingscoach Lisanne!

We verzamelen bij de betaalautomaat op de grote  parkeerplaats van Langevelderslag. De wandeling is gratis. Parkeren kost € 3,-.
Start van de wandeling is 10.30 uur
Na de wandeling is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening) bij Strandplaats Nederzandt.

Rond 12.30 uur sluiten we af.

Aanmelden kan hieronder. Mocht je op het laatst besluiten om toch mee te gaan ben je ook van harte welkom.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen natuurlijk heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Lisanne vd Ven

Lisanne vd Ven
06 83565431
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

januari 2020

Bewuste Wandeling jouw intentie voor 2020

ZO 05 jan 10.30 uurwandeling
Bewuste Wandeling 'jouw intentie voor 2020'

Iedere eerste zaterdag of zondag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Wandel je mee?
Bewust Bollenstreek
Petra MeiburgLisse
Bewust Bollenstreek Leeskring In jouw kus opnieuw geboren van Niels Zwakhals

VR 24 jan 10.30 uurevenement
Bewust Bollenstreek Leeskring 'In jouw kus opnieuw geboren' van Niels Zwakhals

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Dans je vrij - op blote voeten

ZO 26 jan 14.00 uurDans & Bewegingevenement
Dans je vrij - op blote voeten

Kom dansen, zoals je bent, op je blote voeten! Zo vrij mag het zijn op deze intieme zondagmiddag. Heerlijk dansend het nieuwe jaar in!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse

februari 2020

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

DI 04 feb 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

Maak plezier én leer jezelf spelenderwijs (nog beter) kennen tijdens deze cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! Ruimte innemen, uitvergroten, verkleinen, inspelen op elkaar... Speel je mee?
Bewust BollenstreekNoordwijkerhout
Bewust Bollenstreek Maand vd Liefde: Ligconcert Hartstocht met live muziek Dennis Kivit in de Soefitempel

ZO 16 feb 14.00 uurMuziek & Zangevenement
Bewust Bollenstreek Maand vd Liefde: Ligconcert 'Hartstocht' met live muziek Dennis Kivit in de Soefitempel

Laat je meevoeren naar innerlijke stilte, liefde en verbinding met je hart tijdens dit ligconcert in de bijzondere sfeer van de Soefitempel in Katwijk. Met de helende stem en het prachtige gitaarspel van Dennis Kivit!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenKatwijk aan Zee
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek