Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Yin Yoga & live muziek
VR 13 december | 19.30-21.00 uur | Hillegom

22,50 | Leden van Juna betalen €17,50


Stress en druk zo vlak voor de feestdagen? Dan is dit een mooi moment voor jou, om helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Ervaar hoe het is om je lichaam te openen in diepe yin yoga stretches, begeleid door prachtige mantra’s van Kim, en de klanken van haar instrumenten.Wanneer je naar mantra’s luistert of meezingt, wordt je uitgenodigd om je te openen voor deze vibraties die kalmerend en helend kunnen werken. En wie weet komt er een moment dat je mee wilt zingen. 

Over Yin Yoga Het is een meditatieve vorm van yoga, waar zittende of liggende poses gedurende 3-5 minuten worden aangehouden. Je ontspant je spieren en stretch je bindweefsel, pezen en banden. Dit weefsel wordt met het ouder worden stijver en droger. Door het beoefenen van yin yoga wordt dit versoepeld. 

Over de docenten  Kim van der Geest is werkzaam als yoga & meditatiedocente, coach en psychologe. Het pad van yoga brengt haar werkelijk terug naar haar kern. Naar datgene wat wij allemaal zijn en ons met elkaar en het leven verbindt.. Graag deelt zij in haar lessen de prachtige wijsheden die zij in deze landen heeft opgedaan.

Judith Jansen is yogadocente en eigenaresse bij Juna yoga. Voor haar is yoga een ontdekkingsreis in bewust-zijn, aanwezig zijn voor wat zich aandient in het NU. Dagelijkse beoefening van yoga & meditatie geven haar een gevoel van kracht, innerlijke rust en ruimte. Het is goed zoals het is.

Informatie + Aanmelden » Juna yoga | Judith Jansen

www.junayoga.nl
Bekijk Facebook event

Juna yoga
Abellalaan 1
2182 TX Hillegom

Judith Jansen
06-13727953
info AT junayoga DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!