Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Programma Natuurlijk Leiderschap met Paarden
VR 06 december | 09.30-16.30 uur | Noordwijk Zh

06 december 2019 t/m 03 april 2020 | 5 hele dagen: 6/12 en in 2020: 10/1, 7/2, 6/3 en 3/4
950,00 | ex BTW


Intro
Er is een urgentie om te veranderen. Dat voelt iedereen. We merken ook dat er een collectieve neiging is om te blijven hangen in wat we al kennen en weten. Natuurwetten en door paarden aangereikte handvatten lijken een oplossing te bieden om uit onze ingesleten patronen te stappen. In dit avontuurlijk natuurlijk leiderschapsprogramma denken we ‘out of the box’, want er is geen box. Er is een permanente uitnodiging om in het hier en nu te werken en te leren. Het momentum om maximaal effectief te zijn.

Beschrijving
We werken vijf dagen met elkaar. Het leren is ervaringsgericht en zal diepere lagen van je onderbewustzijn raken. De opbouw wordt als het beklimmen van een trap. Vanuit wie je bent, met jouw kracht, onderzoeken we welke plek je werkelijk hebt en bent gerechtigd in te nemen. Zodra dit fundament stevig is erkend en doorvoeld, leer je ontdekken wat de kracht van je intentie is. De invloed daarvan op je eigen keuzes en beslissingen en ook de voelbaarheid bij de ander van dat wat jou ten diepste beweegt. Vanuit dit besef ga je ontdekken hoe je zonder krampachtig te worden zuiver kunt blijven communiceren. Hoe neem je leiding? Hoe ontvang je leiding? Je oefent om binnen deze dynamieken onbevangen te blijven. Intiem in het hier met alles dat daar bijhoort.
De laatste dag zal helemaal in het teken staan van hoe je verder kunt gaan met het geleerde. Je bent dan volledig toegerust om elke situatie te hanteren. Hier en nu.

 

Informatie + Aanmelden » Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso | Mirjam Rutten

paardencoachaanzee.nl

Stal Paradiso
Duinweg 38a
2204 AV Noordwijk Zh

Mirjam Rutten
0612426108/0612426108
mirjam AT stalparadiso DOT info

Meer agenda van Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!