Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06dec 2019
Programma Natuurlijk Leiderschap met Paarden

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Noordwijk Zh

Mirjam Rutten van Stal Paradiso en Jet Holshujisen van NatureWork organiseren een natuurlijk leiderschapsprogramma. In vijf ontmoetingen met jezelf, de ander en de wereld ga je leren over betekenisvol leiderschap en geweldloze communicatie.

Intro
Er is een urgentie om te veranderen. Dat voelt iedereen. We merken ook dat er een collectieve neiging is om te blijven hangen in wat we al kennen en weten. Natuurwetten en door paarden aangereikte handvatten lijken een oplossing te bieden om uit onze ingesleten patronen te stappen. In dit avontuurlijk natuurlijk leiderschapsprogramma denken we ‘out of the box’, want er is geen box. Er is een permanente uitnodiging om in het hier en nu te werken en te leren. Het momentum om maximaal effectief te zijn.

Beschrijving
We werken vijf dagen met elkaar. Het leren is ervaringsgericht en zal diepere lagen van je onderbewustzijn raken. De opbouw wordt als het beklimmen van een trap. Vanuit wie je bent, met jouw kracht, onderzoeken we welke plek je werkelijk hebt en bent gerechtigd in te nemen. Zodra dit fundament stevig is erkend en doorvoeld, leer je ontdekken wat de kracht van je intentie is. De invloed daarvan op je eigen keuzes en beslissingen en ook de voelbaarheid bij de ander van dat wat jou ten diepste beweegt. Vanuit dit besef ga je ontdekken hoe je zonder krampachtig te worden zuiver kunt blijven communiceren. Hoe neem je leiding? Hoe ontvang je leiding? Je oefent om binnen deze dynamieken onbevangen te blijven. Intiem in het hier met alles dat daar bijhoort.
De laatste dag zal helemaal in het teken staan van hoe je verder kunt gaan met het geleerde. Je bent dan volledig toegerust om elke situatie te hanteren. Hier en nu.

 

Informatie

06 dec 2019 t/m 03 apr 2020 | 5 hele dagen: 6/12 en in 2020: 10/1, 7/2, 6/3 en 3/4
09.30 - 16.30
950,00 ex BTW

Waar?

Stal Paradiso
Duinweg 38a
2204 AV Noordwijk Zh

Programma Natuurlijk Leiderschap met Paarden