Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Meer weten over je hart en bloedvaten?
DO 14 november | 19.30-21.30 uur | Lisse

10,00 | inclusief koffie/thee.


Hoe werkt je hart en bloedvatenstelsel en wat hebben ze nodig om goed te kunnen functioneren?. Het gaat deze avond over wat je zelf eenvoudig kunt bijdragen aan de gezondheid van o.a. je bloeddruk, cholesterolwaarden, bloedsuikerspiegel en hartritme. Vaatelasticiteit, bloedstolling en een aantal minder bekende (maar wel belangrijke!) parameters komen eveneens aan bod.

En weet je wat het goede nieuws is? Het is allemaal niet zo moeilijk, het is bij veel mensen onbekend. In de reguliere zorg is de informatie helaas beperkt. Er zijn veel meer aspecten die een belangrijke rol spelen bij je hartgezondheid. Daar zijn al vele onderzoeken van gepubliceerd. Alleen kan de huidige zorg ze (nog) niet implementeren.

Kort en goed: Je krijgt actuele praktische tips en handvatten aangereikt waarmee je je hart- en vaatgezondheid een boost kunt geven.

Het is mijn missie dat mensen geen hart- en vaatziekten (meer) krijgen. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen informeren en inspireren over wat bijdraagt aan een hart- en vaatgezond leven.

Informatie + Aanmelden » HartExperts | Mirjam Ruigrok-Loos

www.hartexperts.nl
Bekijk Facebook event

De Loft
Heereweg 345
Lisse

Mirjam Ruigrok-Loos
06 47428130
Mirjam AT hartexperts DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!