Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Beweging naar Vrijheid
ZA 16 november | 13.30-15.00 uur | Lisse

Reserveren gewenst
15,00


Beweeg naar vrijheid en sta lichter en opener in leven met Critical Alignment Yoga (CAY). Stress en spanning zetten zich vaak vast in het lichaam. Je herkent het vast wel, na bijvoorbeeld een dag achter de computer zitten. Je spieren en je gewrichten verstijven. Dit kan leiden tot een slechte houding en (chronische) klachten, fysiek en mentaal.

Iedereen heeft specifieke plekken waar spanning zich vast kan zetten. Vaak is dit veroorzaakt door je automatische, onbewuste en ingesleten bewegingen. Het is belangrijk om dit teveel aan ‘spanning’ stap voor stap op te lossen of nog beter … het opbouwen van spanning te voorkomen door een nieuwe houding en een nieuwe manier van bewegen aan te leren!

Het stappenplan van CAY (Ontspannen – Bewegen – Kracht en Coördinatie) helpt je daarbij. De drie ‘CAY-stappen’, die aan de basis liggen van ieder workshop, kunnen alleen in samenhang en in de juiste volgorde zorgen voor het doorbreken van je automatische (beweeg)patronen.

Zo zal deze CAY workshop er op gericht zijn om jouw ‘belastende’ voorkeurshoudingen en -bewegingen te ontdekken. En wanneer je je ‘onderzoekend’ opstelt, zal deze workshop je verder op weg helpen naar een nieuwe, ontspannen, vrijere manier van bewegen.

Als je lichaam vrijer en meer ontspannen beweegt, dan zul jij je ook ‘vrijer, lichter en opener’ door het leven kunnen bewegen!

Informatie + Aanmelden » Mandahasa Yoga | Marjan Suijten

mandahasa.nl
Bekijk Facebook event

Gezondheidscentrum Lisse
Haven 2B
2161 HK Lisse

Marjan Suijten
0252422140
marjan AT gezondheidscentrumlisse DOT nl

Meer agenda van Gezondheidscentrum Lisse


Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!