Koffie+ Lezing over duurzaam eten
DO 14 november | 10.30-12.00 uur | Noordwijkerhout

We kunnen allemaal bijdragen aan een duurzamere leefomgeving met onze voedselkeuzes. Wat betreft duurzaam eten is er meestal niet één ideale keuze. De zoete, sappige, ananas groeit helaas niet op de akker van je goedbetaalde buren. En de koe die langer leeft en meer ruimte krijgt, stoot meer broeikasgassen uit en verbruikt meer water. Duurzamer eten begint bij het maken van bewuste keuzes. Gelukkig zijn er talloze manieren waarop we duurzamer kunnen eten. Welke manieren bij jou passen ontdek je tijdens de Koffie+ lezing over duurzaam eten in de Bibliotheek Bollestreek vestiging Noordwijkerhout.

Voedingsdeskundige (MSc) Isabelle Groenstege van My FoodStyle, geeft uitleg over duurzamer eten en de top 11 keurmerken voor duurzame voeding. Ze bespreekt waarop je kunt letten bij je keuze voor biologische, dierlijke, eerlijke, lokale en seizoens-producten, bij verpakkingen en wat je kunt doen om voedselverspilling te reduceren. Ze geeft veel praktische tips die inspireren en waaruit je kunt kiezen wat bij jou past.

Informatie + Aanmelden » My FoodStyle | Isabelle Groenstege

www.bibliotheekbollenstreek.nl

Bibliotheek Bollenstreek vestiging Noordwijkerhout
Herenweg 2
2211 CC Noordwijkerhout

Isabelle Groenstege
06-21266945
isabelle AT myfoodstyle DOT nl