Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Wandelen & Do-In: de 5 elementen in beweging
ZA 19 oktober | 09.30-11.00 uur | Noordwijk Duindamseslag

Het kan ietsje uitlopen
12,50 | Inclusief een bakkie


Wandel mee de Herfst in door het mooie gebied van de Duindamse Slag, Noordwijk aan Zee. Wandelen staat centraal waarbij we bewust worden van je ademhaling, je lichaam en je geest helemaal tot rust komt. 

Merk je dat je wel graag wandelt maar vaak tijdens het wandelen begint te mijmeren, te piekeren of dat er hele dialogen in je hoofd rondgaan? Dat je wel van de natuur wilt genieten en in het Nu wilt zijn, maar dat je toch de helft mist door je gedachtenspinsels of dat je gezellig aan het praten bent met degene met wie je wandelt.

Bewust wandelen brengt je niet alleen dichter bij de natuur, maar ook bij je eigen natuur. Steeds staan we even na een poosje wandelen stil bij onszelf met een aandacht- of energieoefening.. Daarbij doen we ongeveer 20 minuten Do-In, dit brengt je nog dieper in je lichaam en je bewustzijn. 

Zo heb je de natuur om je heen die jouw opgebouwde spanning van je wegneemt, en veel levensenergie om in tot je te nemen. 

Draag schoenen waar je lekker op loopt, wandelschoenen of gympen en neem een rugtasje mee met een extra jasje of vest, flesje water. Als het heel slecht weer is, extreme regen of storm annuleer ik de les. Je mag op je eigen tempo wandelen en ook de oefeningen doe je binnen de mogelijkheden van jouw kunnen. Het gaat er vooral om dat je geniet en ontspant.

Informatie + Aanmelden » Het Leven Beweegt Je | Marise Bartels

www.hetlevenbeweegtje.nl
Bekijk Facebook event

Noordwijk Duindamseslag (verzamelen op de parkeerplaats)
Randweg
2204 AL Noordwijk Duindamseslag

Marise Bartels
624295080
info AT hetlevenbeweegtje DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!