Mystiek ~ nu ook voor goddelozen
VR 22 november | 19.30-21.30 uur | Noordwijk

5,00 | Aanmelden: www.palliam.nl


‘Wie ben je eigenlijk? Wat doe je hier? Waar ga je naar toe?’ Met deze grote vragen gaat Henk van der Waal in deze P-talk aan de slag. Niet voor niets, want het lijkt erop dat voor sommige mensen religie minder houvast biedt en de wetenschap iedere levensvraag uit de weg gaat. Als nooit tevoren word je uitgedaagd om op grond van je eigen ervaringen het leven te doorgronden en vorm te geven. Henk neemt je mee in een gepassioneerde zoektocht naar de wijsheid en schoonheid van de mystiek.

Henk van der Waal is een eigenzinnig filosoof en meermalig bekroond dichter. Filosofie en dichtkunst zijn voor hem geen gescheiden werelden. Zijn boeken en dichtbundels zijn een vorm van dieper denken die leiden tot een gedurfde poging om een alomvattende visie op de wereld te geven.

Informatie + Aanmelden » Palliam | Henk van der Waal

www.palliam.nl
Bekijk Facebook event

Palliam | netwerk voor zingeving & levenskunst
Nieuwe Zeeweg 75
2202 HA Noordwijk

Henk van der Waal
0612083423
info AT palliam DOT nl

Meer agenda van Palliam

oktober 2019

Dag van de stilte

ZO 27 okt 10.00 uurMindfulness & Compassieworkshop
Dag van de stilte

Op de zondag dat de wintertijd ingaat is het de Dag van de Stilte. Deze dag kent tenslotte een uur extra, die je kunt gebruiken voor stilte. Stilte is essentieel, zeker in deze tijd waarin het nooit stil lijkt te zijn.
Palliam
Marije GroenewoudNoordwijk

november 2019

Einde aan piekeren!

WO 27 nov 19.30 uurMindfulness & Compassieworkshop
Einde aan piekeren!

Wie piekert er met regelmaat? Je zorgen maken over van alles en nog wat, ziektes, de kinderen, een baan die op de tocht staat… Kan dat anders? Ja, dat kan! Na deze avond kun je direct aan de slag met praktische handvatten.
Palliam
Philo HermansNoordwijk

december 2019

Kerstconcert ~ Christmas Time

ZA 07 dec 15.00 uurMuziek & Zangconcert
Kerstconcert ~ Christmas Time

De zangeressen van Carols for Friends nemen je als het ware mee naar de middeleeuwen. De carols die ten gehore worden gebracht zijn eeuwenoud en hebben tot op de dag van vandaag nog steeds een enorme aantrekkingskracht.
Palliam
Tiny van WesteropNoordwijk
Met Leonard Cohen naar het licht

VR 13 dec 19.30 uurLevensbeschouwing en Religietheater
Met Leonard Cohen naar het licht

De dichter/zanger Leonard Cohen heeft over zijn levenslange zoektocht naar zingeving prachtige liederen geschreven zoals Suzanne of Hallelujah. Het wordt een meditatieve bijeenkomst - laat je raken door zijn muziek en de poëzie van de tekst.
Palliam
Frank KazenbrootNoordwijk
Ben je klaar voor 2020?

ZO 22 dec 19.30 uurMeditatieworkshop
Ben je klaar voor 2020?

Tussen de Kerstnacht en Driekoningen lijkt de tijd even stil te staan. Traditioneel is het een periode van reflectie en bezinning. Welke weg heb ik afgelegd, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
Palliam
Marije GroenewoudNoordwijk