Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Wat je kunt leren van spijsverteren
WO 16 oktober | 19.30-21.30 uur | Lisse

10,00


Een goede spijsvetering is belangrijk voor onze gezondheid.

Steeds meer onderzoeken laten een relatie zien tussen een slechte spijsvertering en het onstaan van veel (chronische) ziektes. En spijsverteringsklachten komen helaas heel veel voor.

Loop jij ook met spijsverteringsklachten rond? Of het nu gaat om een opgeblazen gevoel na het eten, winderigheid, te harde of te zachte ontlasting, een trage stoelgang.  Zelf heb ik jaren gedacht dat ik gezonden dat mijn spijsvertering ‘normaal’ was omdat ik niet anders gewend was.  Zo heb ik  langdurig signalen genegeerd. Nu weet ik dat het ook anders en veel beter kan.

Tijdens mijn opleidingen kreeg ik kennis aangereikt die mij nieuwe inzichten gaf in mijn lichamelijke klachten en ongemakken. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast en dat heeft mij veel gebracht; minder buikvet, mooie cholesterolwaarden, minder droge huid, gezond tandvlees, een veel betere stoelgang, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dat gun ik jou ook!

Daarom organiseer ik ook dit najaar weer de infoavond ‘Wat je kunt leren van spijsverteren’. Na een korte introductie over het spijsverteringsstelsel en de macronutriënten gaan we wat dieper in op veel voorkomende klachten en wat je kunt doen om je spijsvertering te verbeteren.

Datum:          Woensdag 16 oktober
Tijd:               19.30 – 21.30u
Prijs:              10,00
Adres:            Mendeldreef 123, 2163 KD Lisse

Aanmelden? Stuur een berichtje naar 

Informatie + Aanmelden » HartExperts | Mirjam Ruigrok-Loos

www.hartexperts.nl
Bekijk Facebook event

HartExperts
Mendelldreef 123
2163 KD Lisse

Mirjam Ruigrok-Loos
06 47428130
mirjam AT hartexperts DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!