Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Meditatie Special, thema 'vertrouwen'
VR 13 september | 19.30-21.00 uur | Lisse

Inloop 19.15u
10


Op speciale uitnodiging begeleidt Gerard de Prie ons met bijzondere meditaties! Na de meditaties is er ruimte voor persoonlijke vragen in de vorm van Satsang (het samen zijn in waarheid).

 

Waarom deze meditatie special?

Met de bijzondere meditaties van Gerard krijg je een mogelijkheid voor een unieke ervaring. Een ervaring van eenheid, van verbondenheid, die écht een impact kan hebben op je dagelijks leven. Hoewel ik door mijn eigen yoga- en meditatiebeoefening leerde verbinding te maken met mijn lichaam, met de aarde en met mijn denken, leerde ik pas écht verbinding te maken met het goddelijke/de bron/het al/het hogere/het universum, dankzij de meditaties die ik mocht ontvangen van en met Gerard. Daar ben ik hem heel dankbaar voor! Ik wil anderen graag de gelegenheid geven deze ook te mogen ervaren. Vandaar deze Meditatie Special!

Als we mogen leven met zelfvertrouwen (vertrouwen in ons eigen kunnen), vertrouwen in anderen (hulp kunnen vragen en ontvangen) en we ons gedragen voelen (vertrouwen in het hogere), wordt het leven zoveel moeitelozer en kunnen we meebewegen met het leven. Die werkelijke verbinding voelen, dat ís LiefdeWerk. Fijn om elkaar zo te ontmoeten!

 

Praktische info

De eerste meditatieavond wordt gehouden op het oude adres van het Gezondheidscentrum Lisse aan de Julianastraat 1b. Deze is verplaatst in verband met kermisdrukte in Hillegom. De andere avonden zijn op de nieuwe locatie van LiefdeWerk aan de Industriekade 1 in Hillegom. 

Bijdrage € 10 pp, graag ter plekke gepast en contant betalen. Kom je op tijd? Inloop 19.15u. We willen de avond graag écht starten om 19.30u.

Aanmelden: ovv meditatie of app Angela 22329846. Op het allerlaatste moment meedoen kan, mits er nog voldoende plek is. Matten/kussens/dekens zijn aanwezig.

 

Volgende Meditatie Specials:

vrijdagavond 18 oktober thema 'ruimte'

vrijdagavond 29 november thema 'kracht en kwetsbaarheid'

Je kunt je voor iedere avond afzonderlijk opgeven.

 

Over Angela en LiefdeWerk

Angela is levenscoach, familieopsteller én yogadocente. Na de begeleide meditaties wordt het thema mede uitgediept aan de hand van de yogafilosofie en kunnen persoonlijke vragen worden ingebracht. Zo wordt een ieder uitgenodigd om op zoek te gaan naar zijn 'eigen' waarheid. Gecombineerd met de jarenlange meditatieervaring van Gerard, maken we er met elkaar een groeizame avond van. Een avond waarin we kunnen ervaren wat vertrouwen ís, vertrouwen in onszelf, ons lichaam, ons denken, anderen én vertrouwen in de bron. En dat laatste blijkt toch steeds weer die belangrijkste basis te zijn.

 

Over Gerard en de meditaties

Gerard heeft jarenlange meditatieervaring en is verbonden aan het Kriya yoga meditatiecentrum in Sterksel. De meditaties, gegeven door Gerard de Prie, vallen op door hun speciale karakter. Het is een dynamische stroom die de aandacht steeds verlegt, zodat er minder afleiding wordt ervaren en de concentratie toeneemt. In de meditaties gaat het dagelijks bewustzijn door het richten van de aandacht over van lichaamsbewustzijn naar geestbewustzijn en naar zielsbewustzijn. In een veilige omgeving deelt Gerard het bewustzijn op een manier zoals dat in ondermeer het Vajrayana Boeddhisme het gebruik is.

De begeleide meditaties werken door in het gestelde thema door de aandacht op de relatie van het bewustzijn met het thema te leggen.  Hierdoor ontstaat er een gedragen sfeer die de satsang, het zijn in waarheid, versterkt.

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk | Angela Roelen en Gerard de Prie

www.liefdewerk.info
Bekijk Facebook event

oude adres vh Gezondheidscentrum Lisse
Julianastraat 1b
Lisse

Angela Roelen en Gerard de Prie
06 22329846 (Angela)
angela AT liefdewerk DOT info

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!