Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

BewustFio: infomarkt voor ouders van leerlingen Fioretti Hillegom en Lisse
MA 07 oktober | 19.00-22.00 uur | Lisse

Deelname is kosteloos |


Pubers van nu zijn volop in ontwikkeling. Hoe gaan zij met hun gevoelens en emoties om? En hoe doe jij dat als ouder? Hoe kunnen we onze pubers zo goed mogelijk begeleiden? Laat je informeren en inspireren door onze bijzondere ouderavond:

 

BewustFio!

Praktische avond over het puberbrein

en het omgaan met gevoelens en emoties

voor ouders van leerlingen van het Fioretti College Hillegom en Lisse!

 

Keuze uit 7 mini-workshops van 30 minuten

 

  • Omgaan met verlies (van relatie, van een (groot)ouder, bij scheiding, bij ziekte)     

Therapeut Maria Franzi Föllmi van Athanor

 

  • Regels stellen of loslaten?

Pubercoach Marieke Ringrose van praktijk BlijLeven

 

  • Anders omgaan met stress

Sabina Huurneman van Mindfulness Hillegom

 

  • Verbindend Communiceren met je puber

Levenscoach Angela Roelen van praktijk LiefdeWerk en inspirator van Bewust Bollenstreek

 

  • Speel in op het talent van je puber

Talentcoach Annette Damman van Licht-op-Talent

 

  • Emotionele intelligentie

Anne Ageeth Slegtenhorst van Energia Positiva

 

  • Lefgasten of blokkadestress 

Pia Crul van Sophico

 

Aanmelden: GRAAG!

Ouders van leerlingen van het Fioretti Hillegom/Lisse kunnen zich hier aanmelden

(op het laatste moment tóch komen, kan ook)

 

Informatiemarkt

Naast deze workshops, is in het atrium de gehele avond een informatiemarkt, waarbij je kunt informeren en in gesprek kunt gaan met deze bezielde professionals van Bewust Bollenstreek:

Artepp, Happy met Tao, HartExperts, Ieder op Eigen Wijze, Petra Meiburg Natuurcoach, Solve!t Counseling & Coaching, Kunstzinnige therapie Hillegom, KleurigLeven, Livoli, VOEL! Coaching met paardenPsychologisch coach Linda Henry, Yolande van Bilderbeek, toMakeSense, Bee Special, en Marjoleine van den Berg.

Het Zorgteam van het Fioretti is aanwezig en er is een Connection Corner met docenten.

Je kunt luisteren, actief aan de slag met workshops en informatie vergaren om zo inzicht te krijgen in het puberbrein van je kind. Leer je puber nog beter kennen met praktische tips en tools voor een bewust & blij ouderschap in deze veranderende tijd!

 

Samen staan we sterker

Doe je mee?

Fioretti College & Bewust Bollenstreek

 

Geïnteresseerd? Maar zit jouw kind niet op het Fio?

We organiseren dit soort bijzondere avonden ook graag op andere scholen in de Bollenstreek. Op middelbare, maar ook op basisscholen. Interesse? Mail info AT bewustbollenstreek DOT nl.

 

Over Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek is een netwerk en platform met meer dan 160 professionals, die zich bezig houden met bewuster, gezonder, duurzamer leven. Vanuit een diepe bezieling om een verschil te maken in de Bollenstreek, willen we dat ook graag doen voor onze jongeren. “We signaleren worstelende pubers, die niet weten wie ze zijn en wat ze willen. Of ze weten dat wél, maar ze durven zich niet te laten zien. Dan kun je zeggen, dat dat nu eenmaal bij de pubertijd hoort, maar we merken dat er in deze tijd ook iets anders wordt gevraagd. Een andere aanpak, een shift of mind (of beter: heart). We mogen de jongeren uitnodigen om zichzelf te zijn, op een andere manier om te gaan met hun gevoelens en emoties, bewuster te worden van wie ze zijn, zodat ze leren om goed voor zichzelf te zorgen. Dat vraagt om bewuster ouderschap en dat mag juist ook heel blij zijn!”

 

We zijn super dankbaar dat wij zijn uitgenodigd door de Ouderraad van het Fioretti College Lisse om deze avond mede te organiseren. Samen staan we sterker!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Marieke Ringrose en Angela Roelen

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Fioretti College Lisse
Sportlaan 3
2161 VA Lisse

Marieke Ringrose en Angela Roelen
06 40329042 (Marieke) /06 22329846 (Angela)
ouderraad-fio AT fioretti DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Foto 47 Marieke Ringrose en Angela Roelen Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek