Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ontdek de Vrije Vrouw in jou! Workshop Opstellingen
ZO 15 september | 13.30-17.30 uur | Lisse

13.30 inloop, 13.45 start workshop
49.50 | aanmelding definitief na betaling


Hey lieve vrouw!
Wat als je je zou bevrijden van hoe het hoort, hoe het moet?
Wat als je je zou bevrijden van hoe het je is voorgedaan door je moeder?
Wat als je je zou bevrijden van wat anderen zeggen?
Wat als je je zou bevrijden van je automatische piloot?
Wat als  de Vrije Vrouw in jou het voor het zeggen zou hebben?

Met deze workshop ga je de Vrije Vrouw in jezelf ontdekken!
Die is er al, ook in jou, maar soms is zij bedekt door al die lagen, die ik hierboven heb beschreven. Lagen die ervoor zorgen dat je uit angst om alleen te zijn, om anders te zijn, om iets/iemand te verliezen, dingen maar níet doet. Dat is níet de bedoeling van Jouw Leven! Kom je groeien? Het belooft in een mooie groep vrouwen een waar bevrijdingsfeest te worden op deze zondagmiddag.

Nog nooit meegedaan met een workshop (Familie)Opstellingen? Ervaring is niet nodig. Je wordt vooral uitgenodigd om te voelen. Ik ben een ervaren opsteller, we werken in een veilige groepssetting.

Praktisch:
Inloop 13.30u, Start 13.45u.
Gezondheidscentrum Lisse, Haven 2B in Lisse.
Gratis parkeren voor de deur.
Incl. pauze met thee/lekkers.

Aanmelding:
Stuur een mail naar ovv Vrije Vrouw
Na aanmelding ontvang je een factuur voor je bijdrage van € 49,50 incl. btw. Let op: deelname is pas definitief na ontvangst van betaling! De vorige workshop zat snel vol.

Over Angela:
Ik heb in mijn leven drastische stappen gezet. Stappen waarin ik veel tegenwerking heb ervaren van anderen én van mijzelf. Ik ben gescheiden van de vader van mijn kinderen, heb verantwoordelijkheid op me genomen om ze zelf op te voeden, ik eindigde een aantal jaren geleden mijn reguliere goedbetaalde baan bij de gemeente Hillegom en volgde opleidingen tot Levenscoach, Opsteller en Yogadocente. Ik startte mijn praktijk LiefdeWerk en een paar jaar later startte ik het netwerk Bewust Bollenstreek. Ik begeleid mensen individueel en in groepen, ik organiseer bijzondere evenementen in de Bollenstreek en in dit alles voel ik mij vooral VRIJ en ervaar ik dat dit MIJN leven is. Ik gun jou dat gevoel!

Een volgende stap is nu dat ik een jaar ga reizen met mijn dochter van 17. Op 2 augustus stappen we voor max. een jaar in een camper om te gaan waar de wind ons brengt. Voor deze workshop en andere evenementen kom ik met enige regelmaat terug naar de mooie Bollenstreek voor mijn LiefdeWerk.

Meer informatie over mij en mijn LiefdeWerk:
liefdewerk
22329846 (voor als je vragen of twijfels hebt)

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van Bewust Bollenstreek? Vraag dan de nieuwsbrief aan: bewustbollenstreek/nieuwsbrief

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk | Angela Roelen

www.liefdewerk.info
Bekijk Facebook event

Gezondheidscentrum Lisse
Haven 2b
Lisse

Angela Roelen
06 22329846
angela AT liefdewerk DOT info

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!