Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop mandala dotten op steen of schelp
VR 20 september | 19.30-22.00 uur | Noordwijkerhout

35,00


Dotpainting is een creatieve manier van mediteren.paintig is een schildertechniek waarbij je stippen zet met stokjes of kwast. 

Het stamt af van de aboriginals. Zij gebruikte stokjes van de bomen om mee te schilderen. Inmiddels is er een hele mandala dotting beweging gaande en wordt deze manier van schilderen wereldwijd steeds bekender. Ik raakte geinsprireerd jaren geleden door het prachtige werk van de Queen of manala dotting Elsbeth mclean. 

Ik leer je detechniek, de basis opzet van de mandala. We maken twee werkjes maken op steen of schelp. Het is niet heel moeilijk om te leren en super leuk.  Naast de stokjes heb ik ook nog andere dottools die je tijdjens de workshop kunt gebruiken, zodat je zelf kunt ervaren wat voor jouw heb prettigste werkt. Het houten stokjes setje waar jij mee hebt gewerkt in de workshop krijg je na afloop mee naar huis. Wie weet wordt jij ook aangestoken door het dotvirus. 

De workshop kost 35 euro, incl materialen en een hapje en een drankje

Er zijn maximaal 6 deelnemers, dus wees er op tijd bij en geef je op !!  Essierademakers 

Er is ook de mogelijkheid een workshop op afspraak te organiseren, wil jij je verjaardag anders vieren of iets gezelligs organiseren met een klein clubje vriendinnen, informeer naar de mogelijkheden. 

 

Informatie + Aanmelden » 11healing | Essie Rademakers

www.essierademakers.nl

By Essie Rademakers workshops
Hofzichtlaan 6
2211 PR Noordwijkerhout

Essie Rademakers
+31612699905
11haak AT gmail DOT com

Meer agenda van Essie Rademakers

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!