Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Marokkaans koken
ZA 02 november | 15.30-20.30 uur | Lisse

60,00 | Later aanschuiven om mee te eten kan ook. EUR 25,- per persoon. Vanaf 17.30u.


Op zaterdag 5 oktober geef ik een workshop Marokkaans koken bij Stichting Kooksaam in Lisse.

De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken.  Een Marokkaanse maaltijd staat over het algemeen niet binnen een half uur op tafel. Het geheim van deze keuken is slow cooking. Alle maaltijden worden met zorg en geduld gemaakt. Ik ben zelf Marokkaanse en ben opgegroeid met tajines, cous cous harira, vers gebakken brood, koekjes en nog veel meer. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Al die geuren, kleuren en verse ingrediënten! Heerlijk!

Je gaat met z'n tweeën in een echte tajine koken (max 6) personen, bij mooi weer gaan we de tajines op houtskool langzaam laten garen, terwijl jij verder gaat met het voorbereiden van het voorgerecht en nagerecht.

Workshop begint om 15.30uur bij Kooksaam in Lisse.  De kosten voor de workshop bedragen EUR 60,00 per persoon exclusief drankjes. Daarnaast is er plek om later aan te schuiven (familie, vrienden), hiervoor zijn de kosten EUR 25,00 exclusief drankjes. De opbrengsten van de drankjes gaan naar Stichting Kooksaam. Bij ontvangst drinken we samen een kopje Marokkaanse thee, deze is in de prijs inbegrepen.

Heb je vragen, stel ze gerust. Wil je je aanmelden dat kan via mail of telefoon. Je aanmelding staat vast na ontvangst van de betaling.

 

 

Informatie + Aanmelden » voedingsdeskundige | Esma Mejdoubi

gezondmetesma.nl

Lisse
Heereweg 460
2161DH Lisse

Esma Mejdoubi
0617399624/0617399624
mail AT gezondmetesma DOT nl


Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!