Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Bollenstreek organiseert: Bijzondere Filmavond 'Mantra: sounds into silence' met muzikale verrassing!
WO 25 september | 19.00-22.30 uur | Noordwijk

Inloop 19.00u, start film 19.30u
12,50 incl. 9% BTW


Ga je mee op een muzikale reis?

We zijn superblij dat we deze prachtige film “Mantra: sounds into silence” kunnen vertonen in de Bollenstreek! Een film over muziek, meditatie en zingen, die inspireert om verbinding te maken met je ware zelf en bewust te kiezen om vanuit je hart vol te leven en zo samen een liefdevolle samenleving te creëren.

 

Met muzikale verrassing met Pieter Scheffe en Kelly Verbeek én napraatcafé in de foyer!

Ook voor wie nog nooit aan yoga heeft gedaan en niet bekend is met mantra’s..…

Laat je hart verwarmen tijdens deze Bijzondere Filmavond van Bewust Bollenstreek!

 

Programma

19.00u inloop, fijn om elkaar te ontmoeten in de foyer

19.30u start film (85 min, zonder pauze)

21.00u muzikale verrassing

21.30u napraatcafé in de foyer

22.30u sluiting

 

Reserveren

Kaarten á € 12.50 kunnen online gekocht worden bij De Muze, aan de balie van De Muze, bij boekhandel Van der Meer in Noordwijk en bij de VVV Noordwijkerhout.

Bestel hier je kaartje online! 

 

Over de film “Mantra: sounds into silence”

De documentaire “Mantra: sounds into silence” neemt je mee op een muzikale reis rond de wereld. We ontmoeten allerlei mensen van diverse achtergronden, variërend van Tibetaanse monniken en hip-hop muzikanten tot gevangenen, die vertellen over de blijvende positieve effecten die het zingen van mantra’s heeft op hun gevoelsleven. Ook zien we dat er neurologisch steeds meer bewijzen komen van de meetbare positieve invloeden van meditatie en zingen. Regisseur: Georgia Wyss. Nederlandse ondertiteling.

Met prachtige opnames van optredens van bekende artiesten als:

  • Deva Premal & Miten met Manose
  • Krishna Das
  • Snatam Kaur
  • Jai Uttai
  • MC Yogi
  • Dave Stringer

Bekijk hier de trailer!

Muzikale verrassing

Laat je na het zien van de film verrassen door wat het zingen van mantra’s met jou kan doen! Pieter Scheffe en Kelly Verbeek nemen ons mee op de klanken van het harmonium en onze eigen stemmen. Hoe zou het zijn om met een bioscoopzaal vol mensen te zingen, ons hart te openen, voor onszelf en voor elkaar?!

En, als je dat nog spannend vindt, ben je heel welkom om te luisteren naar de klanken en het zingen en zo te ervaren wat dit met je doet. Laat je verrassen…

“De klanken en vibraties van de woorden in het Sanskriet zorgen voor een beleving vanuit het hart en zorgen ervoor dat de mind kan ontspannen en dat je even de controle kunt loslaten.”

Pieter Scheffe heeft met zijn yogaschool Deva Deva veel betekend voor mensen in Lisse en omgeving. Deze zomer bouwt hij samen met Kelly Verbeek aan een nieuw retraitecentrum in Orvelte in het prachtige Drenthe. Je kunt er in een inspirerende omgeving je yogareis starten of je verder verdiepen in yoga en meditatie. De verschillende yoga en meditatieretraites, individuele retraites en de jaartraining geven een bijzondere mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om met nog meer vertrouwen je eigen pad te volgen. Meer informatie: www.deva-deva.nl.

 

Napraatcafé

Onze bijzondere filmavonden zijn een ware ontmoetingsplaats voor mensen die bewuster willen leven. Het is fijn om anderen te ontmoeten bij de inloop en tijdens het napraatcafé in de foyer. We zijn samen onderweg naar een bewustere samenleving.


Mantra zingen in de Bollenstreek? Dat kan!

Bij een aantal leden van Bewust Bollenstreek kun je terecht voor mantra's zingen. Hou onze agenda in de gaten! En kijk voor meer informatie:

Palliam - Ellen Spaargaren (elke 1e en 3de maandag avond van 19.30-21.30u Kapel van de Roef te Voorhout

YogaByEsther in Noordwijk: yogalessen mét mantra zingen

Lovte in Voorhout: mantra zingen

 

Bewust Bollenstreek heeft als missie het bevorderen van een bewuste samenleving in de Bollenstreek. Daarom organiseren wij graag deze hartverwarmende avond. Ons volgende evenement is een muzikale middag “De reis van de held” met Tijn Touber en Dennis Kivit op zondag 27 oktober in de Soefitempel in Katwijk. Wil je op de hoogte blijven? Zorg dat je onze agenda in je mailbox ontvangt: www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Angela Roelen

De Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Angela Roelen
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juni 2020

BewustCafé Live Online Gedachten: Wat denk je? Wat is helpvol? Wat niet? Tune in op onze FBpagina!

WO 03 jun 13.00 uuronline aanbod
BewustCafé Live Online 'Gedachten': Wat denk je? Wat is helpvol? Wat niet? Tune in op onze FBpagina!

Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'gedachten'. Wat denk je? Hoe kun je anders omgaan met je gedachten? Stel je vragen en krijg tips!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
ZenZondag Hartmeditatie met Judith van Juna yoga!

ZO 07 jun 11.00 uuronline aanbod
ZenZondag 'Hartmeditatie' met Judith van Juna yoga!

Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Tune in op onze FBpagina!
Bewust Bollenstreek
Angela Roelen / Judith JansenOnline
Ondernemerscafé Online: Maak kennis met elkaar en met BewustBollenstreek!

MA 08 jun 10.00 uuronline aanbod
Ondernemerscafé Online: Maak kennis met elkaar en met BewustBollenstreek!

Ben jij ondernemend in het 'aanzetten' van mensen in bewuster leven? Ben je coach, therapeut, yogadocent? Heb je een biologisch eetcafé, zet jij je in voor duurzaamheid, of...? Maak kennis met Bewust Bollenstreek!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
BewustCafé Live Online Stress. Hoe begint het en waar eindigt het? Waar krijg jij stress van? Tune in!

WO 10 jun 13.00 uuronline aanbod
BewustCafé Live Online 'Stress'. Hoe begint het en waar eindigt het? Waar krijg jij stress van? Tune in!

Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'stress'. Wat is stress, hoe begint het en waar eindigt het? Stel je vragen en krijg tips!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline
Bewust Bollenstreek Leeskring: De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

DO 11 jun 19.30 uuronline aanbod
Bewust Bollenstreek Leeskring: 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman'

Lees je graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe een keer mee met de ONLINE Bewust Bollenstreek Leeskring!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenOnline

september 2020

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

DI 01 sep 20.00 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen

Maak plezier én leer jezelf spelenderwijs (nog beter) kennen tijdens deze cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! Ruimte innemen, uitvergroten, verkleinen, afstemmen op elkaar... Speel je mee?
Bewust BollenstreekNoordwijkerhout
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!