Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Bollenstreek organiseert: Bijzondere Filmavond 'Mantra: sounds into silence' met muzikale verrassing!
WO 25 september | 19.00-22.30 uur | Noordwijk

Inloop 19.00u, start film 19.30u
12,50 incl. 9% BTW


Ga je mee op een muzikale reis?

We zijn superblij dat we deze prachtige film “Mantra: sounds into silence” kunnen vertonen in de Bollenstreek! Een film over muziek, meditatie en zingen, die inspireert om verbinding te maken met je ware zelf en bewust te kiezen om vanuit je hart vol te leven en zo samen een liefdevolle samenleving te creëren.

 

Met muzikale verrassing met Pieter Scheffe en Kelly Verbeek én napraatcafé in de foyer!

Ook voor wie nog nooit aan yoga heeft gedaan en niet bekend is met mantra’s..…

Laat je hart verwarmen tijdens deze Bijzondere Filmavond van Bewust Bollenstreek!

 

Programma

19.00u inloop, fijn om elkaar te ontmoeten in de foyer

19.30u start film (85 min, zonder pauze)

21.00u muzikale verrassing

21.30u napraatcafé in de foyer

22.30u sluiting

 

Reserveren

Kaarten á € 12.50 kunnen online gekocht worden bij De Muze, aan de balie van De Muze, bij boekhandel Van der Meer in Noordwijk en bij de VVV Noordwijkerhout.

Bestel hier je kaartje online! 

 

Over de film “Mantra: sounds into silence”

De documentaire “Mantra: sounds into silence” neemt je mee op een muzikale reis rond de wereld. We ontmoeten allerlei mensen van diverse achtergronden, variërend van Tibetaanse monniken en hip-hop muzikanten tot gevangenen, die vertellen over de blijvende positieve effecten die het zingen van mantra’s heeft op hun gevoelsleven. Ook zien we dat er neurologisch steeds meer bewijzen komen van de meetbare positieve invloeden van meditatie en zingen. Regisseur: Georgia Wyss. Nederlandse ondertiteling.

Met prachtige opnames van optredens van bekende artiesten als:

  • Deva Premal & Miten met Manose
  • Krishna Das
  • Snatam Kaur
  • Jai Uttai
  • MC Yogi
  • Dave Stringer

Bekijk hier de trailer!

Muzikale verrassing

Laat je na het zien van de film verrassen door wat het zingen van mantra’s met jou kan doen! Pieter Scheffe en Kelly Verbeek nemen ons mee op de klanken van het harmonium en onze eigen stemmen. Hoe zou het zijn om met een bioscoopzaal vol mensen te zingen, ons hart te openen, voor onszelf en voor elkaar?!

En, als je dat nog spannend vindt, ben je heel welkom om te luisteren naar de klanken en het zingen en zo te ervaren wat dit met je doet. Laat je verrassen…

“De klanken en vibraties van de woorden in het Sanskriet zorgen voor een beleving vanuit het hart en zorgen ervoor dat de mind kan ontspannen en dat je even de controle kunt loslaten.”

Pieter Scheffe heeft met zijn yogaschool Deva Deva veel betekend voor mensen in Lisse en omgeving. Deze zomer bouwt hij samen met Kelly Verbeek aan een nieuw retraitecentrum in Orvelte in het prachtige Drenthe. Je kunt er in een inspirerende omgeving je yogareis starten of je verder verdiepen in yoga en meditatie. De verschillende yoga en meditatieretraites, individuele retraites en de jaartraining geven een bijzondere mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om met nog meer vertrouwen je eigen pad te volgen. Meer informatie: www.deva-deva.nl.

 

Napraatcafé

Onze bijzondere filmavonden zijn een ware ontmoetingsplaats voor mensen die bewuster willen leven. Het is fijn om anderen te ontmoeten bij de inloop en tijdens het napraatcafé in de foyer. We zijn samen onderweg naar een bewustere samenleving.


Mantra zingen in de Bollenstreek? Dat kan!

Bij een aantal leden van Bewust Bollenstreek kun je terecht voor mantra's zingen. Hou onze agenda in de gaten! En kijk voor meer informatie:

Palliam - Ellen Spaargaren (elke 1e en 3de maandag avond van 19.30-21.30u Kapel van de Roef te Voorhout

YogaByEsther in Noordwijk: yogalessen mét mantra zingen

Lovte in Voorhout: mantra zingen

 

Bewust Bollenstreek heeft als missie het bevorderen van een bewuste samenleving in de Bollenstreek. Daarom organiseren wij graag deze hartverwarmende avond. Ons volgende evenement is een muzikale middag “De reis van de held” met Tijn Touber en Dennis Kivit op zondag 27 oktober in de Soefitempel in Katwijk. Wil je op de hoogte blijven? Zorg dat je onze agenda in je mailbox ontvangt: www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Angela Roelen

De Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Angela Roelen
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Foto 22 Angela Roelen Foto 24 Angela Roelen Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek