Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Moodboard 'Wat is jouw verlangen'
MA 01 juli | 19.00-21.00 uur | Noordwijk

01 juli 2019 t/m 30 september 2019 | Inloop vanaf 18.45
37,50 | incl koffie/thee en materiaal. Je vertrekt met een visuele weergave van jouw verlangen


Het leuke en mooie van een moodboard maken is dat het blijft resoneren. Wat bedoel ik hiermee? Je maakt een moodboard vanuit een ontspannen setting. Ik zorg door middel van een geleide meditatie dat je wat makkelijker toegang krijgt tot je onbewuste wereld. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in mediteren, het enige wat je mag doen is naar mij luisteren en dit volgen.

Deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. Het is niet altijd makkelijk om erbij te komen. Dit kan komen door dat we druk zijn, ons ego in de weg zit, wij te veel (na)denken.

Op het moment dat je vanuit het onbewuste gaat kijken wat je verlangens en dromen zijn merk je dat het veel krachtig is aangezien je kijkt naar wat je diep van binnen wilt. Dit wordt ook wel het Zelf genoemd.

Nu je dit weet kan je ook mee gaan in het resoneren, het werkt namelijk door. Je maakt een prachtig moodboard dat jouw diepste verlangen/droom/wens laat zien en hier ga je mee aan de slag. Je zult zien dat deuren open gaan onderweg en dat zaken/momenten/dingen op je pad komen die nodig zijn om je verder te begeleiden naar je verlangen. Een moodboard gemaakt vanuit je Zelf kan een uitwerking hebben van 5 jaar. Des te meer reden om hem mooi en persoonlijk te maken.

Informatie + Aanmelden » Lisette Goldman Coaching en Brainspotting | Lisette Goldman

Lisette Goldman
0619282929/0619282929
info AT lisettegoldman DOT nl

Meer agenda van Lisette Goldman Coaching en Brainspotting

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!