Ondernemerscafé: Samen Eten en/of Samen Koken met Esma!
VR 06 september | 16.00-20.00 uur | Lisse

Buffet start 18.00u! Eerder aanschuiven: gezellig!
25,00 incl. BTW Samen Koken + Samen Eten
20,00 incl. BTW Samen Eten


We starten het nieuwe seizoen 2019/2020 met een heel bijzonder ondernemerscaféL

Samen koken en samen eten bij KookSaam met Esma Mejdoubi! 

Over KookSaam
Op deze inspirerende locatie van BB-er Ingrid Bekkering en man Rick van Steijn staat alles in het teken van SAMEN! Middenin de bollenvelden hebben zij met Stichting SterkSaam een prachtige plek gecreëerd waar in een verbouwde bollenschuur jongeren, met hun eigen uitdaging, samen wonen als een gezin. Sinds kort is het uitgebreid met Stichting KookSaam, waar deze jongeren in een professionele keuken en eetcafé, werkervaring kunnen opdoen. 
Er is nu ook een bed-and-breakfast bijgemaakt, een kleine vergaderlocatie (TIP!!) en de keuken kan ook gebruikt worden voor workshops. 

Over Esma Mejdoubi
Esma, van Gezond met Esma, heeft afgelopen maanden nog meer haar hart gevolgd. Ze is catering gaan verzorgen bij workshops (bij collega BBer Max Ohlenschlager) en kookworkshops gaan organiseren. En dat werkt! Haar workshops zitten snel vol! Fijn dat zij voor/met ons wil koken...

Praktisch
Met elkaar en onder de bezielende leiding van Esma maken we tijdens de kookworkshop een heerlijk vega/n buffet. Koken start om 16.00u, samen genieten van het eten start om 18.00u. Eerder aanschuiven: gezellig!

Koken of Eten?
Je kunt je opgeven voor de workshop voor € 25 incl 9% btw. Je kunt je ook alleen opgeven om aan te schuiven voor het buffet voor € 20 incl 9% btw. Inschrijven hiervoor kan via het formulier hieronder. Dit is ook noodzakelijk voor diegenen die alleen mee willen eten omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is! Deze keer is dit ondernemerscafé daarom alleen voor aangesloten leden en aspirant-leden van Bewust Bollenstreek. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Samen op naar een gezond, fit, succesvol seizoen 2019/2020!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Angela Roelen

www.bewustbollenstreek.nl

Stichting KookSaam/SterkSaam
Heereweg 460a
2161 DH Lisse

Angela Roelen
06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ik schrijf me in voor Ondernemerscafé: Samen Eten en/of Samen Koken met Esma! - VR 06 september 2019 | Lisse

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juni 2019

Bewuste Wandeling in Liefde

ZA 01 jun 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling in Liefde

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een Bewuste Wandeling, met steeds een ander thema en andere begeleider. De sfeer is altijd warm en uitnodigend. Deze maand een wandeling in teken van De Liefde met Angela Roelen!
Bewust Bollenstreek
Begeleider: Angela Roelen (inspirator en LiefdeWerker)Noordwijk
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collegas kennen!

DO 06 jun 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collega's kennen!

Behoefte aan inspiratie, verbinding, ontmoeting, samenwerking? Leer je collega's kennen tijdens een speeddate! Ook als jij, bewuste ondernemer, (nog) niet aangesloten bent bij Bewust Bollenstreek, ben je van harte welkom!
Bewust BollenstreekRijnsburg
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

DI 25 jun 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

Leer jezelf spelenderwijs kennen én plezier maken met een cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! VOL! Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten voor het volgende blok van 10 lessen.
Bewust BollenstreekLisse

juli 2019

Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

DI 16 jul 19.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

Onze aangesloten ondernemers, aspirant-leden, maar ook bewuste ondernemers die (nog) niet zijn aangesloten zijn van harte welkom bij ons maandelijks ondernemerscafé! Dit keer in teken van ontmoeten en duurzaam shoppen bij Lemon Hill in Lisse.
Bewust BollenstreekLisse
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

DO 25 jul 18.00 uurretraite
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

In prachtige omgeving word je uitgenodigd terug te komen bij jezelf, te groeien in zelfliefde. Met: hatha en nidra yoga, opstellingen, mindful walk, dansen, ademtherapie, massage/voetreflex (optie). Gun jezelf een ontspannen Zomerweekend Zelfliefde!
Bewust Bollenstreek
Esther Augustinus en Angela RoelenNoordwijkerhout

september 2019

Leeskring De Keuze van Edith Eva Eger

VR 06 sep 10.30 uurevenement
Leeskring 'De Keuze' van Edith Eva Eger

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Pamela Kribbe

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk

oktober 2019

Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

DI 01 okt 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

Ben jij bewust ondernemer en heb je interesse om aan te sluiten bij Bewust Bollenstreek? Maak vrijblijvend kennis en laat je informeren tijdens dit speciale ondernemerscafe voor geïnteresseerde ondernemers.
Bewust Bollenstreek
Inspirator Angela RoelenLisse
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

ZA 05 okt 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

Iedere eerste zaterdag van de maand wandelen we op wisselende locatie en met wisselend thema. Fijn om al wandelend anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven!
Bewust Bollenstreek
Moedertje Groen (Tessa Yanover)Noordwijk
Foto 14 Angela Roelen Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek