Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Vrouwen met 'afwezige' vaders: workshop Opstellingen
ZO 16 juni | 13.30-17.00 uur | Lisse

13.30 inloop, 13.45 start
49,50


DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!

VOLGENDE WORKSHOP met dit thema is op vrijdag 27 september 2019 in Noordwijkerhout

 

Workshop Opstellingen voor vrouwen met 'afwezige vaders'

Durf jij jezelf helemaal te laten zien bij anderen? Ook als je bijvoorbeeld andere keuzes maakt, andere wensen hebt, dan de ander? Neem jij je eigen plek in? Volg jij je eigen pad? Kun je je grenzen aangeven, boos worden én in verbinding blijven?

Of..... pas je je aan, houd je je in, stop je je wensen en verlangens weg, als deze anders zijn dan die van anderen. Ben je geneigd om al snel te denken 'laat maar", laat jij je niet zien, voel je je minder waard? Bij vrouwen met afwezige vaders is er een zgn. onafgemaakte uitreiking, dat maakt dat je snel 'uit verbinding' gaat of dat je sowieso moeizaam contact maakt met anderen.

Juist dat laatste, het uitreiken naar anderen, is iets wat we van nature leren van onze vaders. Wat als je vader afwezig was in je leven? Misschien is hij jong overleden? Of is er na een scheiding minimaal contact? Of was hij er wel altijd fysiek, maar miste  je een emotionele band? Voel(de) je je niet gezien en gesteund door je vader? Misschien voel(de) je je verantwoordelijk voor het verdriet of de pijn van je vader en ben je dit voor hem gaan dragen of verzachten?

En wat als je zelf gescheiden bent en je hebt opgroeiende kinderen, die te maken hebben met een fysiek en/of emotioneel afwezige vader? Vervul jij de moederrol én de vaderrol, neem je een verantwoordelijkheid op je, die niet van jou is? 

 

Wat doe jij deze Vaderdag?

Juist op deze dag, Vaderdag, geven Petra Meiburg (natuurcoach, opsteller, healing/reading) en Angela Roelen (levenscoach, opsteller, inspirator Bewust Bollenstreek) deze workshop voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met 'afwezige vaders'.

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met (Familie)Opstellingen. We onderzoeken samen welke invloed de relatie met je vader heeft op je leven. Je gaat voelen wat er in jou leeft. Dat geeft je de mogelijkheid om in één middag een versnelde groei in je persoonlijke ontwikkeling te maken. Het werken met Opstellingen is innerlijk opruimwerk. Door de situatie aan te zien, door je vader aan te kijken in de opstelling, je vader te zien zoals die werkelijk is, er écht contact mee te maken, te erkennen hoe het is, komt er een verschuiving ín jou. Je laat bij je vader wat van hem is en je kijkt aan wat van jou is.

We zijn als mens geneigd om van pijn weg te blijven, maar met Opstellingen geven wij het op zachte wijze de ruimte. Het mag gezien, gehoord en gevoeld worden. Dat geeft ruimte voor wie jij bent, zodat je gemakkelijker kunt gaan bewegen in contact met anderen, ook als je anders bent, andere behoeftes hebt, 'ongewenste' emoties hebt. Een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf en weer meer in verbinding met jezelf te zijn.

 

Kom maar vrouw, laat je maar zien, gewoon zoals je bent. Je bent prachtig!

 

Nog nooit meegedaan met (Familie)Opstellingen? Ervaring is niet nodig. 

Incl. pauze met thee/lekkers. Houd rekening met een eventuele uitloop tot 17.30u. We ronden graag zorgvuldig af.

Na aanmelding ontvang je een factuur voor je bijdrage van €49,50 incl. btw. Deelname is definitief na ontvangst van betaling.

 

Kijk voor meer informatie:

Petra Meiburg

Angela Roelen

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk (Angela Roelen) en Petra Meiburg Natuurcoach | Angela Roelen en Petra Meiburg

www.liefdewerk.info

Gezondheidscentrum Lisse
Haven 2b
2161 HK Lisse

Angela Roelen en Petra Meiburg
06 49970780 (Petra)/06 22329846 (Angela)
angela AT liefdewerk DOT info

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!