Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Avond over liefde en reïncarnatie. Schrijver Bas Steman vertelt: hoe liefde over de dood heen zn weg vindt
VR 05 april | 19.30-22.00 uur | Lisse

Inloop 19.30u, start 20.00u
20,00 incl. BTW Incl. 2x koffie/thee!


In één adem las ik dit prachtige boek van Bas Steman. Zo helder en ook nuchter beschrijft hij hoe hij momenten uit zijn vorig leven herinnert, wat dat met hem doet, zijn ongeloof ook, maar er is geen ontkomen aan. Zijn zoektocht is verbijsterend, met bijzondere details. Hij was te gast bij Jacobine Geels op zondag. Fijn dat Bas zijn verhaal ook wil vertellen in de Bollenstreek! De avond wordt ingeleid door reïncarnatietherapeut Arthur de Jong en wordt gehouden in intieme setting in restaurant De Oude Pastorie (max 50p).

 

Over het boek "Morgan, een liefde"

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort hem aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn? De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk altijd al wist.

Morgan, een liefde is een autobiografische roman (2018) over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Bas Steman schreef eerder: De Aankomst, roman (2013),  Naakt in de Orkaan, belevingsbiografie over Ramses Shaffy (2003), Tinus! Tinus! Van anorexia tot goud, belevingsbiografie over Leontien van Moorsel (2002).

 

Pauline Goedemans van Grimbergen Boekhandel in Lisse zorgt ervoor dat je het boek eventueel ook tijdens de avond kunt aanschaffen en kunt laten signeren door de schrijver.

 

RESERVEER HIER JE KAARTJE!

 

KIJK HIER EEN TRAILER VAN MORGAN, EEN LIEFDE

 

Inleiding door reïncarnatietherapeut

Regressie- en reïncarnatietherapeut Arthur de Jong zal de lezing inleiden.

"Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. En in elk probleem ligt ook de oplossing. Met deze therapievorm ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het daar te helen." Ook zal hij vertellen over een nieuwe vorm "A journey to love", waarbij je een reis maakt naar een vorig leven waarin je je soulmate kende en herkende.

 

Over restaurant De Oude Pastorie

We zijn te gast in restaurant De Oude Pastorie in Lisse. Een pand met een rijk verleden. Het werd bewoond door meerdere predikantgezinnen, tot de tweede wereldoorlog. In 1940–1945 diende de Oude Pastorie als noodhospitaal voor gewonden en daarna werd het pand in beslag genomen door de Duitsers en fungeerde het als hoofdkwartier.

Bijzondere setting voor een bijzonder verhaal!

 

 

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek

www.bewustbollenstreek.nl

Restaurant De Oude Pastorie
Grachtweg 2
2161 HN Lisse


06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

mei 2019

Bewuste Wandeling

ZA 04 mei 10.30 uur
Bewuste Wandeling

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een Bewuste Wandeling, met steeds een ander thema en andere begeleider. De sfeer is altijd warm en uitnodigend. Deze maand "de kracht van de natuur bij rouw en verlies" met Dineke Ooms!
Bewust Bollenstreek
Begeleider: Dineke Ooms (Azul coaching)Katwijk
Ondernemersbijeenkomst met workshop

VR 10 mei 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemersbijeenkomst met workshop

Maandelijkse bijeenkomst voor aangesloten leden, aspirant-leden én potentiële leden van Bewust Bollenstreek. Deze keer met workshop van Petra Meiburg "Compassie voor jezelf"!
Bewust BollenstreekLisse
Leeskring Levenskunst Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de Liefde

VR 17 mei 10.30 uurevenement
Leeskring Levenskunst 'Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de Liefde

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek

ZA 18 mei 11.00 uurmarkt
Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek

Wil jij ook gezonder en fitter leven? Kom naar onze gratis markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin in Rijnsburg! Met: hele dag yogales op het gras, voedingstips, bootcamp kids, reiki, stoelmassage, voetreflex, lezing detox en nog veel meer!
Bewust BollenstreekRijnsburg
Bewust Bollenstreek filmavond Walk with me

MA 20 mei 19.00 uurfilm
Bewust Bollenstreek filmavond Walk with me

Prachtige film "Walk with me" over Mindfulness en de grondlegger. Voor én na de film een infomarkt met (bijna) alles op gebied van yoga/mindfulness/meditatie in de Bollenstreek. Onze filmavonden zijn een ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven!
Bewust BollenstreekLisse

juni 2019

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

DI 25 jun 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

Leer jezelf spelenderwijs kennen én plezier maken met een cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! VOL! Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten voor het volgende blok van 10 lessen.
Bewust BollenstreekLisse

juli 2019

Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

DO 25 jul 18.00 uurretraite
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

In prachtige omgeving word je uitgenodigd terug te komen bij jezelf, te groeien in zelfliefde. Met: hatha en nidra yoga, opstellingen, mindful walk, dansen, ademtherapie, massage/voetreflex (optie). Gun jezelf een ontspannen Zomerweekend Zelfliefde!
Bewust Bollenstreek
Esther Augustinus en Angela RoelenNoordwijkerhout

september 2019

Pamela Kribbe

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk
Foto 51 Foto 80 Foto 81 Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek