22sep 2024
Truffelceremonie

Het stille midden
Leiden

Ben je klaar voor een volgende stap in je proces van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling of heling? Een stap die kan doorwerken op alle lagen van je zijn? Waarbij je hoofd wordt uitgenodigd voor even een stap opzij te zetten?

Ben je klaar voor een volgende stap in je proces van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling of heling? Een stap die kan doorwerken op alle lagen van je zijn? Waarbij je hoofd wordt uitgenodigd eventjes een stap opzij te zetten, zodat informatie uit je onbewuste zich kan tonen?

Wellicht is een truffelceremonie dan een goed idee!

‘Magische’ truffels zijn een plantmedicijn met psychedelische eigenschappen. Ze hebben de potentie je dagelijkse denk- en referentiekader voor een paar uur naar de achtergrond te brengen waardoor je in een andere bewustzijnstoestand komt.
Hoe een innerlijke reis eruit ziet is voor iedereen anders en kan ook per keer weer verschillen. Je kunt bijvoorbeeld in contact komen met je innerlijke wijsheid en kracht. Ook kan het je helpen bij het oplossen en doorbreken van problemen, blokkades, trauma's en vastgeroeste patronen. Regelmatig komt het voor dat mensen (meer) zelfliefde gaan ervaren of inzichten krijgen over de zin van het leven.

Corrie Drijver en Marieke de Leeuw organiseren truffelceremonies in groepen tot 8 deelnemers op een prachtige groene en rustige locatie in Leiden. Voorafgaand aan de ceremonie zijn er een sharing circle en dansmeditatie/shaking om het hoofd rustiger te laten worden en alvast wat meer in het lijf te zakken. Hierdoor ben je optimaal voorbereid voor een diepgaande innerlijke reis.

Wij staan voor veiligheid, gedegenheid, diepgang, lichtheid en beweging. Goede voor- en nazorg is voor ons essentieel.

Zondag 22 september
Tijden: 12.30 - ongeveer 21.30 uur
Uitwisseling: € 195,-
Voor meer informatie en aanmelden: zie 'Contact'

Informatie

22 sep 2024
12.30 - 21.30
195,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?Leiden

Contact

Truffelceremonie