30aug 2024
Jouw energieveld en dat van de anderen

Nica-Luce: Praktijk voor Coaching, Consulting en Training
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Krachtiger worden door innerlijk contact te maken met jouw fijnstoffelijke energieveld. Door training van spanningsregulatie en kennis over jouw energie- as leg je de basis voor energetische zelf bescherming en zelfsturing. Je ervaart meer bezieling

Hoe komt het dat je van sommige mensen helemaal oplaadt en dat je op andere mensen helemaal leeg kunt lopen? Als jouw energie gelijkgestemd is met diie van de ander dan versterk je elkaar  Bij grote verschillen verzwak je elkaar.  Wij mensen zijn elektro-magnetische wezens en hebben een fijnstoffelijk energie veld in ons en om ons heen. Dat is niet waarneembaar met jouw 5 externe zintuigen. Dit energieveld verandert continu van frequentie en volume. Dit hangt samen met jouw spanningsregulatie, en met jouw verwerkings,- en .doostromings capaciteit. Maar bovenal weerspiegelt jouw energieveld of aura jouw lichaams sensaties, en  jouw gevoelens en gedachten.  Jouw veld bevat ook afdrukken van jouw jeugd ervaringen en vorige levens. 

Jouw aura beweegt zich als het ware ademend rondom de certrale fijnmazige energie as die langs jouw ruggengraat ligt. Deze energie as is verbonden met jouw klieren, jouw zenuw banen en jouw spieren en botten. De enerige as verbindt meerdere fijnstoffelijke energie- punten: de chackras. Daarin sla jij ook informatie op tijdens je leven. Het zijn hoogwaardige energie-transformatie punten. e kunt contact maken met deze energiecentra door training, bewuste aandacht en lifestyle wijzigingen.

Op zoek naar handvatten voor jouw eigen energetische zelf-bescherming of zelfsturing ?  Je kunt jouw energie downloaen en uploaden en schoonmaken. Als je de stroom door jouw energie punten vanaf de grond vergroot ervaar je meer innerljke kracht. Wil je dit een keer ervaren? Kom mee oefenen en luisteren!

We behandelen opbouw van jouw veld, en zelfbescherming en zelfsturing. Van harte welkom.

Informatie

30 aug 2024 | inloop: 15 minuten van te voren
18.30 - 21.00
30,00 NL 89 RBRB0200679597 t.n.v. Guiara o.v.v de datum van de lezing. Nica-Luce is een merk van Guiara.
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Jouw energieveld en dat van de anderen