22jul 2024
Hebreeuwse Numerologie Reading of Access Bars behandeling (iedere dag op afspraak).

Conscious Living/ Doelbewust Leven
Via Zoom of in Katwijk (volledige reading)

Wil jij jouw unieke Zielsplan weten? Bij een gratis minireading licht ik een tipje van de sluier op, geef helderheid over de werking van het numerologiesysteem en onthul ik een deel van de Codes. Ook een Access Bars behandeling voor € 55 is mogelijk

Het numerologie systeem dat ik gebruik is een al 5.000 jaar oud Hebreeuws systeem. Ook in de 21e eeuw staat het klaar om antwoord te geven op vragen als; “wie ben ik, wat kom ik hier doen, welke uitdagingen, talenten en doelen heb ik in dit leven?”.

Aan de hand van je (geboorte) naam en de resonanties en trillingen die daar bij horen, geef ik je bij een volledige reading (van ca. 75 minuten) in  Katwijk of desgewenst via Zoom een strikt persoonlijk numerologie advies. Je ontvangt een blauwdruk van jouw unieke talenten, uitdagingen en levensdoelen. Bij een gratis mini reading licht ik een tipje van de sluier op uitsluitend via Zoom.

Access Bars.

Aanvullend doe ik sinds kort ook Access Bars behandelingen.

Access biedt een aantal technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven.
Door punten op je hoofd licht aan te raken, worden de energieën geactiveerd en blokkades opgeheven en word je bevrijd van allerlei beperkende gedachten, gevoelens en emoties.

Nu een 1,5 uur behandeling ter introductie van € 90 voor € 55.

Wil je een voorproefje krijgen van wat numerologie je te vertellen heeft of een Acces Bars behandeling? Ga naar mijn website doelbewustlevencoach  en vul het aanvraagformulier in.


Ik laat binnen 24 uur van me horen, check ook je spam-box.

Informatie

22 jul 2024 | Elke dag mogelijk op afspraak (via contactformulier op website of mail aan info@doelbewustlevencoach.nl)
14.00 - 15.00
0,00 voor een mini reading (via Zoom), ook voor (liefdes)-relaties. Volledige reading kan ook in Katwijk,
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 3 deelnemers.

Waar?Via Zoom of in Katwijk (volledige reading)

Contact

Hebreeuwse Numerologie Reading of Access Bars behandeling (iedere dag op afspraak).