Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20jun 2024
Opstellingen! Drie donderdagavonden in een kleine groep opstellingen doen met elkaar.

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk

Gedurende drie donderdagavonden gaan we in een kleine, warme groep met opstellingen werken. Samen delen = helen. Wat is jouw verlangen? Of je nu wel of geen ervaring hebt met (familie-)opstellingen, je bent helemaal welkom. Samen op reis!

Opstellingen!

Wat is jouw verlangen? Zou je je vrijer willen voelen in het maken van keuzes? Wil je steviger je eigen leven leven? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de kracht van opstellingen? Een paar avonden lang gaan we met elkaar op pad met behulp van opstellingen.

Ieder heeft in een familie zijn of haar eigen plek. Je bent vader of moeder, oudste kind of de zoveelste in de rij. Neem jij je eigen plek in en hoe voelt dat? Deze workshop van in totaal drie avonden gaat over het leren voelen van je plek in jouw familiesysteem.

In de familie waarin je als kind opgroeit, gelden bepaalde regels en heerst een bepaalde orde. Welke regels zijn dat? Welke boodschap heb jij meekregen als kind? En passen die regels en boodschappen goed bij jou? Met het breken van de regels loop je een risico, dat je er niet meer bij mag horen. Dat geeft wellicht een schuldgevoel, angst voor het verlies van liefde. En het zou ook zomaar kunnen zijn dat het heel veel ruimte geeft om je eigen keuzes te maken. Want alleen het eigen dragen maakt sterk.

 

Wat kun je verwachten?

Voelen: in het lijf zakken met meditatie en muziek, met elkaar delen. Ervaren wat opstellingen kunnen doen. Iedereen komt aan bod. Welkom!

 

Praktische informatie

Donderdagavonden: 20 en 27 juni, 11 juli.

Van 19.00 uur tot 21.00 uur, met uitloop naar 21:30 uur.

Thee en lekkers

Waar? In mijn praktijkruimte, Hoogwakersbosstraat 12 , Noordwijk

Kosten: €95

Informatie

20 jun 2024
19.00 - 21.30
95,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Coachruimte van Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk

Contact

Opstellingen! Drie donderdagavonden in een kleine groep opstellingen doen met elkaar.

Wat doe ik nog meer?

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
17okt
Workshop
Op REIS met je stem 2.0: jezelf al zingend onderzoeken. Samen-verbinden-verdiepen
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk
We onderzoeken in 7 avonden de 7 inspirerende stappen van de eeuwenoude Latifa: aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben en bereid zijn. Door stembevrijding, opstellingen creëer je meer verbinding met jezelf en je omgeving.
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
05sep
Workshop
Het LIED van je hart - serie van 5 avonden: waarvan gaat jouw hart zingen? Over hartsverlangens
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk
In je hart zitten al die dingen, die belangrijk voor je zijn. Hoe is de verbinding met jouw hart? Wat wil jouw hart? Waar worden jouw hart en jij blij van? Deze 5 avonden verbinden we ons met ons hart en met elkaar. Welkom bij het LIED van je HART.
Hart, Licht en Leven
Muziek & Zang
Stembevrijding/ Opstellingen/ Workshops/ Coachingstrajecten
Hart, Licht en Leven
Noordwijk
Ik geef workshops aan mensen die nieuwsgierig zijn naar hun diepste verlangens. Aan mensen die geloven in de kracht van samen, van hart tot hart, werken aan hun eigen groei. Van stress, twijfels of sleur naar rust, ruimte en concrete stappen.
Hart, Licht en Leven
Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding/ Opstellingen/ Coachingstrajecten
Hart, Licht en Leven
Noordwijk
Ik begeleid vrouwen, op zoek naar hun diepste verlangens en die daar concreet stappen in willen zetten. Van stress, twijfels of sleur naar rust, ruimte en concrete stappen. Welkom bij Hart, Licht en Leven, voor Echt contact van Hart tot Hart.