Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23mei 2024
Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training

Maya Kanhai
Noordwijk - Binnen

Jikiden Reiki is Reiki zoals het traditioneel in Japan werd beoefend: simpel en doeltreffend. Je legt gewoon je handen neer waar het pijn doet en haalt ze weer weg als je in je handen voelt dat je verder kunt.

 

Jikiden Reiki is Reiki zoals het traditioneel in Japan werd beoefend. Met Jikiden Reiki activeer je het eigen genezingsvermogen van het lichaam met behulp van energie waardoor de natuurlijke genezingsprocessen versnellen. 

Mijn leraar, Tadao Yamaguchi leerde Reiki van zijn moeder Chiyoko, die zelf Reiki leerde op haar 17e. Zij beoefende het ruim 60 jaar in Japan voordat het westen in 1999 kennis maakte met haar en Jikiden Reiki. Er is niets weggelaten of toegevoegd aan de traditionele leer zoals zij die geleerd had van haar leraar, dr. Hayashi. Die het op zijn beurt geleerd had van grondlegger Mikao Usui. Jiki betekent direct overgedragen, den betekent leer.

Jikiden Reiki Shoden is het beginnersniveau, vergelijkbaar met het Westerse Reiki I, waarbij je leert jezelf en anderen te behandelen. Om te ontspannen na een stressvolle dag, als je moeilijk in slaap valt of als eerste hulp bij wondjes, koorts of kneuzingen. 

Je leert de geschiedenis van Reiki en Mikao Usui, het concept van Byosen, en het eerste Jikiden Reiki symbool, met uitleg/vertaling waar het voor staat en hoe je het moet gebruiken. We oefenen de Gokai, de leefregels in het Japans (met vertaling en uitleg). Je ontvangt 3x een Reiju (= Inwijding). Je zult beide dagen oefenen met het geven van Reiki. Na afloop krijg je een Engels certificaat. Het Japanse certificaat wordt besteld na afloop van de training.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

 

 

 

Informatie

23 mei 2024 t/m 24 mei 2024
10.00 - 17.30
250,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?Noordwijk - Binnen

Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training