03jun 2024
Word weer blij! Pak belemmeringen, ergernissen, problemen aan. Hoe wordt je leven zonder?

KrinaKracht hypnosepraktijk / Krina (Ineke) van der Meulen
Noordwijk

Word weer blij! Pak je belemmeringen, je ergernissen, je problemen aan. Wat als je daar geen last meer van had? Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoor hoe je dat kan krijgen met hypnotherapie. Ervaar het vast met de info op krinakracht

Word weer blij! Pak je belemmeringen, je ergernissen, je problemen aan. Wat als je daar geen last meer van had? Hoe zou je leven er dan uitzien. 
Maak een afspraak voor een gratis telefoongesprek en hoor hoe je dat voor elkaar kunt krijgen met behulp van hypnotherapie. 

Kijk op mijn website krinakracht en vind een gratis kennismakingsaudio,  een interview met een tevreden cliënt, 2 gratis e-boekjes en informatie en blogs over hypnose, omgaan met eenzaamheidsgevoelens en tips om je leven leuker te maken.

Meestal is een behandeling van 3 sessies voldoende om weer een prettiger leven te hebben. Voor mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen heb ik eerder 6 sessies nodig. Een enkele eenvoudige angst kan ik soms met 1 sessie helpen oplossen.Een spreekuur duurt ongeveer 1 tot 2 uur. En 3 uur bij de Stoppen met Roken behandeling.
Je bent welkom van ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur. Een telefonisch eerste kennismakingsgesprek kan eventueel ook 's avonds.

De tarieven zijn
110 euro voor een enkele behandeling zonder garantie.
300 euro voor een Stoppen met Roken behandeling, met beperkte garantie, zie krinakracht
300 euro voor een traject van 3 sessies met de garantie van geld terug als er ondanks het uitvoeren van de gevraagde inspanning geen enkel effect is. (niet voor mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen)
600 euro voor een traject van 6 sessies met dezelfde garantie.

Graag ontmoet ik je in mijn stoel der verandering, zodat ook jij weer blij wordt. 

Informatie

03 jun 2024 t/m 03 jul 2024
00.00 - 00.00
0,00 Afhankelijk van behandeling. Gratis telefonisch eerste gesprek. Gratis uitproberen met kennismakings

Waar?

KrinaKracht hypnosepraktijk
Boekerslootlaan 51
2201BV Noordwijk

Contact

Word weer blij! Pak belemmeringen, ergernissen, problemen aan. Hoe wordt je leven zonder?