24mei 2024
Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) en Verbonden Ademen

Kahe (by Kelly Guijt)
Noordwijkerhout

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Verbonden Ademen groepssessie Ervaar de kracht van jouw lichaam om los te laten wat niet meer nodig is! ⚜️De combinatie van deze 2 is GOUD waard⚜️

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) & Verbonden Ademen groepssessie ????Ontdek Body Remember Trauma Therapy (BRTT) – een methode die focust op de psoas-spier, bekend als de “spier van de ziel”.
Met BRTT kunnen opgeslagen emoties en ervaringen worden losgelaten door middel van trillingen, waardoor het lichaam bevrijd wordt van spanningen en ongemakken.Na de BRTT volgt de verbonden ademhaling????
Ontdek de kracht van verbonden ademhaling, een ademhalingstechniek die diep verborgen emoties naar de oppervlakte brengt en je helpt fysieke, mentale en emotionele spanningen los te laten.Ervaar de kracht van jouw lichaam om los te laten wat niet meer nodig is!⚜️De combinatie van deze 2 is GOUD waard⚜️Voor slechts €99,- krijg jij deze unieke, helende sessie van ruim 3 uur! ????
Een groepssessie zonder voorstelrondje / verplicht iets te moeten delen!????LET OP: De helft van het aantal tickets zijn al VERKOCHT????Jij wilt ook een plekje?! Wat super leuk! Welkom!
Stuur 1 van ons een DM via Instagram????????
Max 8 plekjes!Liefs❤
Kelly en MaaikeINSTA: _.kahe._ & passionforhealing
 

Informatie

24 mei 2024
19.00 - 22.15
99,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Heal Jezelf
Herenweg 416 Noordwijkerhout
2211 VJ Noordwijkerhout

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) en Verbonden Ademen