02okt 2024
Cursus Natural Health

Spirithippie
Lisserbroek

Wil jij ook leren hoe je zelf natuurlijke verzorgingsproducten maakt. Je leert de werking van kruiden en hoe je deze kunt verwerken en over de natuurlijke grondstoffen in verzorgingsproducten.

Welkom bij onze Natural Health cursus!

Streef jij naar een natuurlijke en stralende huid? Wil je graag zelf je self-care producten creëren met behulp van kruiden en etherische oliën? Dan is onze cursus Natural Health precies wat je zoekt!

In deze negen weken durende cursus, die plaatsvindt gedurende de hele maanden oktober en november, nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de wereld van natuurlijke huidverzorging en zelfzorg. Elke woensdagavond, van half 8 tot 9 uur, dompelen we je onder in praktische kennis en hands-on ervaringen.

Tijdens onze cursus leer je:

Een volledige natuurlijke skin care routine te creëren die perfect aansluit op jouw huidtype en behoeften.

Zelf self-care producten te maken, die je helpen te ontspannen en jezelf te verwennen.

Over verschillende kruiden en hun heilzame eigenschappen, en hoe je deze kunt gebruiken in je huidverzorgingsproducten en dagelijkse routine.

De kracht van etherische oliën te begrijpen en te leren hoe je ze veilig en effectief kunt toepassen voor zowel fysieke als emotionele welzijn.

Ik begeleid je stap voor stap door het proces, van het selecteren van de juiste ingrediënten tot het maken van je eigen natuurlijke producten. Bovendien bieden we een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Ben je klaar om de schoonheid van natuurlijke huidverzorging te omarmen en jezelf te verwennen met zelfgemaakte producten? Schrijf je dan nu in voor onze Natural Health cursus en zet de eerste stap naar een stralende en gezonde huid, van binnen en van buiten!

Informatie

02 okt 2024 t/m 27 nov 2024 | 9 weken iedere woensdag avond
19.30 - 21.00
350,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Basisschool de Zilvermeeuw
Azollastraat 45
2165 XP Lisserbroek

Cursus Natural Health